Welcome to Westburry
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» the monsters walk among us
Szomb. Jan. 04, 2014 10:11 am by Stephen Deschanel

» Gang Wars - Once upon a time...
Szomb. Jan. 04, 2014 10:06 am by Stephen Deschanel

» Byron&Bryana
Pént. Jan. 03, 2014 10:18 pm by Byron Donovan

» Keresett karakterek
Pént. Jan. 03, 2014 12:33 pm by Alice Westmister

» Játszótárs-kereső
Pént. Jan. 03, 2014 9:51 am by Alice Westmister

» Alice Westmister
Pént. Jan. 03, 2014 8:26 am by Stephen Deschanel

» Salem Memories
Pént. Jan. 03, 2014 12:30 am by Stephen Deschanel

» The Hogwarts Experience
Pént. Jan. 03, 2014 12:23 am by Stephen Deschanel

» Elkészültem! - avagy jelentsd, ha készen vagy
Csüt. Jan. 02, 2014 9:21 pm by Alice Westmister


Share | .
 

 Jennifer & Stephen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Jennifer & Stephen    Pént. Dec. 20, 2013 1:53 am

Stephen & JenniferEzt el sem hiszem! Egyáltalán mégis hogy a fészkes fenében fordulhatott ez elő? De hiába is dühöngök attól nekem sem lesz jobb, sem pedig ez a nevetséges helyzet nem oldódik meg előbb. Egyik percről a másikra csak úgy elment az áram. Áh nem, ez nem amolyan szokványos áramkimaradás, ez ennél sokkal súlyosabb. Majdnem az összes lány szobában kiégtek a vezetékek. Nos, gondolom nem pár nap lesz ameddig ezt a kis meghibásodást helyrehozzák, de így meleg víz na meg áram nélkül maradtunk, vissza a neanderkorba ugye? Mert nem fogok nekik gyertyát gyújtani, miközben úgy érzem magam áram nélkül, mint egy ősember. Na jó, azt hiszem mégis vissza sírom még a gyertyákat! Mivel ilyen helyzet még nem fordult elő, ezért gyors döntést kellett hozniuk afelől, hogy hogyan folytassuk tovább a tanévet, ezen körülmények között. Amikor már tényleg azt hiszed, hogy ennél rosszabb már nem lehet, nos akkor csapnak arcon teljes erővel egy lapáttal! Egyáltalán nem tartom viccesnek, hogy pont Stephen szobájába száműztek, mert ugye a féltestvérem meg miegymás, totálisan biztonságban lehetek mellette, mások talán így gondolják, na persze. De az a legfontosabb ahogyan én gondolom... teljesen katasztrófa minket össze zárni egy szobába. Főleg a történtek után. Ostoba voltam, mikor elmondtam a titkomat neki, majd még fel is ajánlottam neki, hogy legyen az első férfi az életemben, aztán mégis meggondoltam magam ez ügyben. Vagyis inkább elhalasztottam, talán tud várni rám, ha legalább egy kicsit is érdeklem. Ezek után pedig tényleg nem tudom, hogy hogyan is állunk egymással, de szerintem a puskaporos hangulat garantált.
- Gyorsan vázolom a helyzetet. Blablabla... meghibásodtak a vezetékek valami rejtélyes módon, ezért ide száműztek még  zajlik a javítás. - Miután kinyitotta nekem a szobája ajtóját gyorsan beavattam a részletekbe, de mielőtt minden információt felfoghatott volna már beljebb is invitáltam magam a kis gurulós bőröndömmel együtt.
- Szóval szobatársak lettünk. Csak tessék, nyugodtan reklamálhatsz érte, nem én akartam, hogy ez legyen. - Azért már látom előre, hogy az éjszaka nagyon hamar ide fog érni és csak egy ágy van a szobában, ami rendelkezésünkre áll. Nos, biztosra veszem, hogy érdekes éjszaka elé nézünk majd. De egyébként pedig ott van számtalan dolog ami végett még aggódhatnék. Oh, még mennyi mindenért fogok is.

_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Jennifer & Stephen    Vas. Dec. 22, 2013 4:56 pm

Everything I like about me is you


Azt hittem az állkapcsom is kiakad, amikor megtudtam a jó hírt, hogy a húgocskám érkezik a szobámba hamarosan és remélhetőleg csak néhány napról lenne szó. Nem arról van szó, hogy ennyire önző lennék, de ha már egy nőről van szó és tudomásom szerint nem az egyetlen ebben a kollégiumban minden probléma nélkül tudtam volna választani magam mellé valakit. Talán még azt is megmerném kockáztatni, hogy néhány nap elteltével már inkább velem osztozna egy ágyon, minthogy sajátja legyen. De vele nem tudom hogyan fogunk boldogulni, mert nekünk már komolyan el is kell viselnünk egymást és az sem tenne valami jót a felhőtlen viszonyunknak ha túlságosan közel kerülnénk egymáshoz a történtek fényében. Én ezt tényleg szerettem volna elkerülni, de úgy tűnik nem lehetséges.
- Már tudok róla... Ne fáradj. - Nyitottam ajtót életunt képpel, flegmán és talán mint aki az imént citromba harapott. Nem mondhatnám, hogy örömmel fogom venni ezt a néhány napot, mert nagyon remélem, hogy nem fog majd tovább tartani legfeljebb egy hét. Mert utána jó esély van rá, hogy inkább felajánlom, hogy fizetem a hotel szobáját, csak ne szenvedtessük továbbra is egymást, mert ez erről fog szólni. Mintha ez egy nyomorult teszt lenne arra, hogyan vagyunk képesek viselkedni ha túlzott közelségbe kerülünk... Ennyi erővel pedig azt is feltételezhetném, hogy Jenni intézte így, hogy éppen a bátyus szobájába kerüljön, mert itt olyan marha nagy biztonságban lesz majd. Fogalmuk sincs mekkora ballépés volt ez a részükről.
- Rejtélyes módon? A hangod nem hangzott túl rejtélyesen... Azt hiszed közöm van ehhez? Könyörgöm, a jogra járok, nem villanyszerelőnek. - Nem, inkább nem is akarom tudni, hogy mit képzel rólam, hogy mit nézne ki belőlem. De rohadjak meg, semmi közöm az egészhez és ha annyira nem tetszik neki, hogy így alakult, akkor akár már most hátat fordíthat és el is mehet. Nem tartozik erősségeim közé a vendégszeretet és túlságosan önző vagyok ahhoz, hogy valamit a semmiért csináljak, tegyek meg, különösen ha az a valami még megerőltető is egyben. Mert már előre látom, hogy egy-egy adott pillanatban nagyon is a nehezemre fog esni, hogy megtudjam állni... Plusz most már még az őszintesége rohama is kettőnk közé állt.
- Lenne itt egy-két dolog, amit jó ha tudsz. Pontosabban három... Egy, a szobakulcs az enyém, másolatom pedig nincsen belőle és nem is tervezek készíteni. Kettő, ne nyúlj a cuccaimhoz, ne pakolj rá, mert kiborulok, ha valamit nem fogok megtalálni. Három, amint látod csak egy ágy van és ne hidd, hogy leszek olyan figyelmes, hogy felajánljam csak neked... Még valami, a hisztit sem viselem túl jól. - Mert nem így lesz. Negyedik, nos negyedik az nincsen. Az is bőven elég, hogy a fürdőszobán osztoznunk kell majd és gondolom a szekrényben sem ártana helyet csinálnom a ruháinak és a pipere cuccainak.
- Ennyi lenne. Maradsz vagy mész? - Támaszkodtam neki az ajtófélfának, de azért remélem, hogy gyorsan döntésre fog jutni és nem fogok itt végelgyengülésben kimúlni a válaszra várva, mert nekem aztán teljesen mindegy. Amúgy meg lefogadom, hogy az ösztöndíjas diákok körében rengeteg szabad hely van még a szobákban.

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Jennifer & Stephen    Vas. Dec. 22, 2013 9:15 pm

Stephen & JenniferMondhatni, hogy pont a legrosszabbkor történt ez a meghibásodás. Fogalmam sincs, hogy most hányadán is állunk egymással, de a fogadtatásából ítélve és a savanyú ábrázatából nem volt nehéz dolgom rájönni arra, hogy Stephen sem repes az örömtől. Ami azt illeti én sem vagyok ettől feldobva. Őszintén rettegek, össze zárnak vele pár napra, vagy ki tudja, hogy meddig fog tartani ez az egész. Már most görcsben áll a gyomrom, pedig még csak most érkeztem.
- Akkor nem is strapálom magam, csak el akartam mondani, hogy nem önszántamból vagyok itt, habár lehetne rosszabb is a helyzetem, de a sok rossz közül a jobbik rosszabbat kaptam. - Nem túl fényes a helyzetünk most, de mégis inkább itt vagyok, mint valamelyik stréber szobájában, mert inkább eret vágnék magamon, minthogy valaki olyannal osztozkodjak aki nem méltó hozzám, gondolni kell a hírnevemre is.
- Egy szóval sem mondtam azt, hogy erről te tehetnél, mindössze megjegyeztem, hogy eléggé rejtélyes az, hogy pont most hibásodtak meg a vezetékek és, hogy csak a lányok lakrészén. - Tényleg nem gyanúsítom, hogy akár ő is tehette. Akár véletlen is lehetett, de talán valaki szándékosan tette, sosem lehet tudni ugye. De engem nem is érdekel ki és miért csinálta, sokkal inkább aggaszt az, hogy most itt kell lennem vele.
- Még jó, hogy időben szóltak neked, legalább ki tudtál találni pár szabályát, ami az ittlétemre vonatkozik. Tudod ezzel mi a baj? Mindig hadilábon álltam az efféle dolgokkal, érdekesebb megszegni a szabályokat és feszegetni a korlátokat. - Attól, hogy még szűz vagyok az nem jelenti azt, hogy szent is, életemben már rengetek megbotránkoztató dolgot műveltem, most miért lenne másként? Nem fogom előadni neki a jó kislányt ameddig itt tartózkodom, jobb ha beletörődik.
- Szóval az ágynak melyik felét választod? - Gondolom ebből eléggé nyilvánvaló volt számára, hogy maradni fogok. Sőt, hogy szemléltessem vele kényelmesen helyet is foglalok az ágyán. Nem fogom magam zavartani attól, hogy ha a közelemben van érzem, hogy a szívem a torkomban lüktet. Most pedig egy különös véletlen folyamán kénytelenek vagyunk együtt tölteni pár éjszakát, úgy érzem ez igazán nagy kihívás lesz mindkettőnk számára.
_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Jennifer & Stephen    Kedd Dec. 24, 2013 2:20 am

Everything I like about me is you


- Akkor talán választhatnád a rosszabbik rosszat. Nem érdekel miért vagy itt... Azt hittem már mindent elmondtál, nem lenne jó, ha még az éjszakát is kénytelenék lennénk együtt tölteni. Én sem téged választottalak volna, ha tudni akarod. Volt aki pályázott a helyedre, de gondolom hallottad hírét... Szóval, ha valami nem tetszik bármikor átmehetsz egy másik szobába. Gondolom a stréberek körében rengeteg hely lenne még kiadó, ha jól tudom Vickie szobájában is akad egy. Én pedig amúgy is épp elfoglalt volnék. - Nem tartom kizártnak, hogy az elkövetkező napok egyikén elfogok látogatni az idézőjeles volt barátnőm szobájába, bár lövésem sincs azt hogy fogom az értésére adni, hogy engem tényleg csak az a bizonyos szabad ágy érdekelne a szobában, nem pedig az izgatja a fantáziámat, hogy akkor lehet az enyém, amikor kedvem tartja.
- Hogy kellene érteni azt, hogy pont most? Pont most amikor mertél velem őszinte lenni? Az teljesen mindegy... Én nem dönthetem el helyetted. Csak emlékeztetésképp... Te ajánlottad fel magad majd táncoltál vissza. - Amit azt hiszem eléggé higgadtan fogadtam a körülményekhez képeset. És ha most attól tart, hogy bárkinek is elfogom árulni a titkát, akkor megint csak téved. Tőlem senki sem fogja megtudni. De jó ha tudja bármelyik férfi észrevenné, akit csak bátorsága lesz közel engedni magához és ez ellen nem tud mit tenni. Bárki is lesz az a mázlista állat kénytelen lesz neki is elmondani.
- Tudod ezzel mi a baj? Ezek nem szabályok, tekintsd inkább feltételeknek arra a néhány napra, amit velem egy szobában vagy kénytelen kibírni. - Mert ha azt feltételezi rólam, hogy nem lennék képes kitenni a szobámból az éjszaka kellős közepén vagy bármikor mert már nem bírom elviselni, akkor megint csak téved. Ő sem akarhatja, hogy a nap huszonnégy órájában szikrázzon a levegő kettőnk között. Talán mégsem volt ez olyan jó döntés a részéről, nekem sem kellett volna belegyeznem, de mégis mit mondhattam volna miért nem akarom, hogy a húgom a közelemben legyen, mert kiderült, hogy szűz és most fogalmam sincs hogyan viszonyuljak hozzá, hozzánk?
- Azt amelyiken lenni fogsz... Nem komoly. Majd még eldöntöm, ahová vetem magam, na ott fogok aludni, azon a részén. - Gondolom ezzel kapcsolatosan most nem kimondottan értékelné a humoromat. Én pedig majd csak megpróbálok nem állat módjára viselkedni. Ami pedig az alvási szokásaimat illeti az bonyolult. Általában nem egyedül teszem és nem is szokták megkérdezni, hogy az ágynak a melyik oldalát választom.

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Jennifer & Stephen    Kedd Dec. 24, 2013 4:23 am

Stephen & JenniferMáskor talán, egy egészen más helyzetben meglehet, hogy örülnék annak, hogy ez most így alakult, de a jelenlegi helyzetünket nézne nem tudok örömtáncot járni. Nem túlzás ha úgy érzem magam, mint aki menekülne a legnagyobb félelme elől és vesztére pont egy zsákutcába tudott befutni. Rettegek ha a közelében kell lennem, mert olyan reakciókat vált ki belőlem a közelsége amikre eddig még nem volt példa. Mert ennyire még sosem akartam semmit és még ennyire nem is féltem megkapni azt amit szeretnék.
- Akármennyire is kényelmetlen fog lenni ez számodra de itt fogok maradni, azért vigyáznom kell a hírnevemre is. - Talán mellette nem árthat ha az ártatlanságomra is vigyázok, mert olykor képes úgy nézni rám, hogy csodálom, hogy magamon tudom hagyni a fehérneműmet. Nem arról van szó, hogy nem csábulnék már el neki, de még mindig nem érzem magam eléggé készen arra, hogy megtegyem. Nem azért akarom elveszíteni már, hogy ne legyek szűz, valaki olyannal szeretném mindezt megtenni aki meg is érdemelne. Stephen pedig az iskola első számú nőfaló egyede, gondolom teljesen hidegen hagyja az ártatlanságom, mikor bárkit az ágyába csábíthat kedve szerint.
- Nem kell emlékeztetned rá! Tudod mit? Inkább csak próbáld valahogy elfelejteni azt, amit akkor mondtam. - Akartam már akkor is, de még mennyire, csak aztán beláttam, hogy akkor is csapdát állított nekem és átvette Nick helyét és olyan könnyedén kenegetett naptejjel, mintha tényleg neki adtam volna engedélyt rá. Nem volt szép húzás tőle, de annyian érzékien nyúlt hozzám. Ha bele gondolok, hogy akkor mennyire tudtam élvezni... még mindig kiráz tőle a hideg ha vissza gondolok.
- Miért érzem úgy, hogy te egyből a legrosszabbra tudsz gondolni? Ugyan már édesem ne legyél ennyire negatív, akár még az is előfordulhat, hogy kellemesen meg fogsz lepődni és egészen jól ki fogunk jönni egymással miközben a szobatársad vagyok. - Szeretném ezt hinni, de valójában már elkönyveltem magamban ezt az egészet egy hatalmas katasztrófának. Már akkor sikerként tekintenék rá, ha mindketten túléljük és még ideg összeroppanást sem kapunk egymástól.
- Hát akkor ezek szerint csak később derül ki, hogy az ágynak melyik része lehet az enyém. - Próbáltam nem arra figyelni amit mondott, persze ez Stephen ágya, de azért nem lehet annyira önző, hogy képtelen legyen pár napig osztozkodni rajta velem. Mivel az ágy kérdése még függőben van, ezért fel is keltem róla, mert még akad pár teendőm.
- Leszel olyan kedves és szabadítasz fel nekem is helyet a szekrényedben? - Nem fogok bőröndből öltözködni, különben is nem sok mindent hoztam át magammal, csak pár ruhát, hiszen bármikor vissza mehetek a szobámba ha kell valami, persze csak nappal, mert ugye a világítással még mindig bajlódnak. Oda lépve hozzá finoman megérintettem a vállát és elővettem legbájosabb mosolyomat, talán még képes vagyok hatni valamennyire rá. Nem lehet, hogy Stephan már ne érezze a kettőnk között lévő bizsergést, ez nem múlik csak úgy el az egyik napról a másikra.  
- Reggel vettem egy gyors hideg zuhanyt, de nem bánnám ha most mondjuk nem jéghideg vízben kellene fürdenem. Szóval szeretnék minél hamarabb lezuhanyozni, el sem hiszem, hogy erre most tényleg engedélyt kérek, de mivel ez a te felségterületed... Szóval ugye nem bánnád? - Késő délutánra jár, ma már nem lesz több órám és másra sem vágyok, mint egy forró fürdőre - ami közben gondolom végig rettegni fogok Stephem miatt- és nem sokára alvásra. Habár így belegondolva talán le sem merném hunyni a szememet miközben mellettem fekszik.
_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Jennifer & Stephen    Szer. Dec. 25, 2013 8:36 pm

Everything I like about me is you


- Kényelmetlen? Te mindig túl finoman fogalmazol. De ne aggódj, majd megoldom valahogy ezt is. - Akad jó néhány kollégiumi szoba és nem nagyképűségből, de számomra a legtöbb nő váratlanul, bejelentés nélkül is pillanatok leforgása alatt is szívesen helyet tudna biztosítani az ágyában, neki pedig éppen hozzám kellett fordulni ezzel a kis kellemetlenséggel, hogy amíg napokon keresztül játszani fogom az úriembert bármelyik, akármelyik másik szexi diáklányt megkaphatnám, akár napi szinten váltogathatnám, hogy kit csábítok fel a szobámba, ha úgy tartja kedvem. Unom már ezt a játszom a megközelíthetetlent dolgot, a csak kéretem magamat  pedig még inkább. Ő valami olyasvalamit vár tőlem, amit eddig egyetlen nőnek sem voltam hajlandó megadni, mert nem akartam, mert nem tudtam, mert jelentéktelen, érdemtelen volt, mert csak egy játék volt.
A hírneve hallatán viszont kitört belőlem a nevetés. Én esküszöm megpróbáltam visszatartani, mivel tudom, amit mások nem, de nem ment. Ez nem azt jelenti, hogy akkor itt a ragyogó alkalom, hogy eláruljam, mert az ilyen szintű gerinctelenség talán még nekem sem feküdne, de ettől függetlenül ugyanolyan nevetségesnek tartom.
- Megpróbáltam... Nem sikerült. De láthatod, hogy a titkod jó helyen van. - Legalábbis amíg nem akarja megpróbálni ellenem fordítani. Csúnya lenne ha valamit a hátam mögött akarna véghez vinni ellenem, azok után, hogy egyedül én tudok erről. Azzal túlságosan is rám tudna hasonlítani. Nem akarhatja... Eddig azért nem voltam eléggé jó, mert valahányszor azzal találtam szembe magam, hogy nem akarok csak egy ócska kis név lenni a fekete noteszedben kérelem valahogy mindig süket fülekre talált nálam, mert hamar meguntam minden egyes játékszeremet, most azért nem tudok eléggé jó lenni neki, mert megpróbáltam komolyan venni, amiről beszélt.
- Ezt erősen kétlem. Te sem hiszed, hogy sikerülhet. - De rajtam nem fog múlni. Azt mégsem kérhetem tőle, hogy legyen abban a néhány napban láthatatlan, amíg a szobámban tartózkodik, pedig az tűnt eddig a legjobb megoldásnak, csak épp nem könnyen kivitelezhető. Két önző minden elsöprő szexre éhes személyt óriási hiba volt összezárni egy kollégiumi egy ágyas szobába.
- Azt is megkockáztatom, hogy lesz olyan éjszaka, amikor a teljes ágyam csak a tiéd fog lenni, bár ha jobban belegondolok... Kizárt, hogy egyedül hagyjalak a szobámban huzamosabb ideig. - Ahhoz túlságosan kíváncsi természet. Egyébként is ki az az idióta, aki szabadjára engedne egy mérges kígyót azon a területen, ahol épp tartózkodik?
Amint a vállamra helyezte a kezét megfogtam és már le is utasítottam magamról. Abban a kérdésben nem igazán maradt más választásom, hogy akarom-e ezt, amire a válasz látszik is rajtam úgy hiszem, de abban igen, hogy mennyire szeretném vagy épp nem szeretném, hogy a közelemben legyen. Ezt még szerencsére szabadon eldönthetem, őt pedig fogják még meglepetések érni. Maradjunk ennyiben. Azt hiszi tudja mire számíthat tőlem? Én nem így gondolom... De persze ez attól is sokban függ, hogy miféle hatást akarok gyakorolni rá.
- Nem, de rövidesen kezdődnek az előadásaim, szóval igyekezz. Még valami, ha attól tartanál, hogy eddig még nem láttam elég meztelen női testet... A fürdőszoba ajtó zárható, de persze ahhoz is van kulcsom. Úgy tűnik nem maradt más választásod, mint megbízni bennem. - Nem olyan nehéz. Talán időközben még arra is képes colnék, hogy kiérdemeljen, bár ez így a mostani szemszögből nézve eléggé abszurdnak tűnik.

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Jennifer & Stephen    Pént. Dec. 27, 2013 11:26 pm

Stephen & JenniferMeglehet, hogy tényleg finoman fogalmaztam, de ebben a helyzetben másként nem is tudnék igazából. Nem akarok már az első percekben össze veszni vele, habár gondolom nem fogjuk elkerülni a vitákat, ameddig nála fogok tartózkodni. De azért próbálok azért tenni, hogy a lehető legkevesebbet vesszünk össze, mert nem szeretném még ennél is jobban megnehezíteni az itt létemet. Mert nekem már így is eléggé nehéz fog lenni vele egy szobában lenni, azok után.. Oké, még mindig nem tudtam lemondani róla, de mégis van ami visszatart.
- Ebbe biztos voltam, hogy valahogy meg fogod oldani. - Ami pedig a nevetését illeti, inkább megpróbálom figyelmen kívül hagyni, mert nagyon is jól tudom, hogy miért tört ki belőle a nevetés. Bár Stephen az egyetlen aki ezen tud nevetni, mert pontosan tudja, hogy az én hírnevem mögött mennyi hazugság áll, csak mert nem akartam egy ócska kis lotyó lenni, habár annak ki tudnám adni magam, ahogy most is teszem. Elvégre a látszat is sokat számít, főleg azokban a körökben, ahol mi is mozgunk.
- Eddig tényleg nem mondtad el senkinek, na és miért nem? Pedig megtehetted volna. - Való igaz, hogy tényleg megtehetné, világgá kürtölhetné az igazságot rólam és szégyenbe hozhatna az egész suli előtt, de mégsem tette meg. De mégis mi tartotta vissza? Még mindig el sem tudom hinni, hogy nem tette meg, de az is lehet, hogy félre ismertem és mégsem olyan rossz ember, mint ahogyan szeretné hogy mások lássák. Azért túlzás lenne azt állítani, hogy egy farkas bőrbe bújtatott bárány, de azért mégsem annyira félelemkeltő, ahogy eleinte gondoltam róla.
- Már miért ne sikerülhetne? Tudod csak akarni kell. - Mert tényleg szeretném, hogy huzamosabb ideig is kibírjuk egymás társaságában, csak még azt nem tudom, hogy hogyan lehetne ez kivitelezhető, mármint ilyen szexuális feszültséggel közöttünk. Csupán meg kellene próbálnunk tudomást sem venni rólam, eddig azon voltam, de a tervem nagyon visszafelé sült el és még annál is jobban vágyom rá, mint eddig.
- Tudod nem szeretném, ha miattam bármiről is lemaradtál, csak arra kérnélek meg, hogy ameddig itt vagyok ne hozzál fel éjszakára senkit sem, de egy szót sem szólnék azért ha máshol éjszakáznál. - Nekem ebbe nincs beleszólásom, hiszen nincs közöttünk úgy valójában semmi sem és azzal szórakozik akivel csak akar. Én pedig nem venném a szívemre, ha miattam lemaradna pár futó kalandról, még akkor sem ha iszonyúan féltékeny lennék bárkire, aki a közelébe férkőzik. Ami pedig meglepett, hogy a kezemet levette a válláról, de érthető reakció volt, nem akarja hogy hozzá érjek, sőt még a közelében sem kellene lennem.
- Nos tényleg nem maradt más választásom, én próbálok megbízni benned, sőt meg is teszem ehhez az első lépést. Nem fogom bezárni az ajtót, mert megpróbálok bízni benned. - Akármennyire hihetetlenül is hangzott, tényleg szeretnék benne bízni és nem azért nem zárom be az ajtót, mert szabad utat szeretnék neki adni és esetleg vele fürdőznék. Gyorsan elő is kerestem a bőröndömből egy törölközőt és elindultam a fürdő felé, tényleg nem zártam be magam mögött, csak becsuktam. Azért mégis félve léptem be meztelenül a zuhany alá, abban reménykedve, hogy mire végzek már nem fog a szobában lenni.
_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Jennifer & Stephen    Szomb. Dec. 28, 2013 3:04 pm

Everything I like about me is you


- Így igaz. Megtehettem volna. Még mindig megtehetem... De nekem abból mégis mi hasznom származna? Én nem akarlak tönkretenni. Nem számítunk és nem is vagyunk vetélytársak, főként mert neked fogalmad sincs róla mit akarsz. - Én ellenben pontosan tudom, hogy mit akarok és még mindig akarom, még nem adtam fel, csak egy kicsit szüneteltettem a dolgot. Természetesen nekem is vannak megválaszolatlan kérdéseim, ezekre próbáltam megoldást találni az elmúlt időszakban, hogy miért kell nekem annyira, hogy miért érzem úgy, hogy senki mástól, egyetlen másik nőtől sem kaphatom meg, amit akarok, mert mindig kevésnek érzem, úgy érzem, hogy vele sokkal több is lehetne. Mindketten tudjuk, mégis csak egyikünk tart ettől, mert képtelen megbízni bennem, azért aki és amilyen vagyok. Eddig még soha senkiért sem változtam, ezek után is szeretnék önmagam maradni, vele...
- Én ezek után csak annyit várnék el tőled, hogy ne hazudj... Hazudj mindenki másnak nem árullak el, de ne velem próbálkozz... Amúgy is butaság lenne. Azt még valahogy eltudom viselni ha átgondoltad a dolgainkat és másképp döntöttél, talán jól tetted. - Elviselem valahogy, de sosem fogom elfogadni, hogy nem adta meg nekem azt az egy nyomorult esélyt, hogy esetleg pozitívan is csalódni tudjon bennem. Annyira komolyan veszi mintha legalábbis feleségül kértem volna és most arra várnék választ. De azt nem hiszem, hogy annyira gerinctelen alak lennék, hogy nyomós okkal sem lennék képes őt kiérdemelni. Könnyebb másokat nézni, mint önmagát a tükörben, igaz?
- Ezt pont te mondod? Te sem akartál eléggé... De tudod pontosan az történt, amire számítottam magamtól. Úgy tűnik képtelen vagyok megváltozni. Te viszont mindig félni fogsz? - Hát legalább én megpróbáltam esélyt adni magunknak és valami új dolognak az életemben. Meglehet éppen az volt a probléma, hogy én sem hittem benne, hogy tényleg összejöhet, hogy neki sikerülhet az, ami más nőknek nem. A baj egészen pontosan az, hogy ez sikerült is neki!
- Nem hiszem, hogy a nemi életünkkel kapcsolatosan dolgokat és felmerülő kérdéseket egymással kellene megbeszélnünk. - Nem állna nekünk jól. Egyébként sem szokásom a lányok lakrészében éjszakázni, de persze mindig akadnak kivételek. Mondjuk úgy, hogy valami különös fóbia következtében nagyon sokszor hajlamos vagyok eltéveszteni a szobaszámot, sőt az is előfordult már, hogy a kollégium szárnyait is és puszta véletlenségből egy dögös negyedikes macához kopogtattam be. De nagyon helyes, kedves és vendégszerető volt és nem rúgott ki.
- Rendben van. Én addig csinálok neked helyet a szekrényben, mielőtt még kezdődnének az előadásaim. - Ami azt jelenti, hogy későn fogok csak megjönni, neki pedig ha így sikerül kulcs nélkül maradnia, akkor az kínos. De majd valahogy ezt is megoldjuk. Azt hiszem ahhoz, hogy kulcsot adjak neki a kollégiumi szobámhoz még nekem is meg kell tanulnom megbíznom benne, bár nálam ez nem ott kezdődik, hogy nem zárom be magam után a fürdőszoba ajtaját.

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Jennifer & Stephen    Szomb. Dec. 28, 2013 10:22 pm

Stephen & JenniferAzért ezt egy kissé erős túlzásnak érzem. Mármint nagyon is tudom, hogy mit akarok, csak éppenséggel félek attól, hogy akár meg is kaphatom és az utána való következményektől. Tegyük fel, hogy lefekszem vele, minden szép és jó egy ideig, aztán úgy dönt, hogy más nőkre is vágyik, én pedig ettől teljesen lelki roncs válnék, ekkora csalódást már nem lennék képes elviselni, főleg miután ráeszméltem arra, hogy valójában mit is érzek iránta. Zavar ha másokkal látom, féltékeny vagyok bárkire aki nőből van és az öt méteres közelében tartózkodik. Természetesen próbálom ezt leplezni, hogy még véletlenül se tudjon rájönni. Csak élje a kis megszokott életét, ahogyan mindig is tette.
- Szerinted fogalmam sincs arról, hogy mit akarok? - Szóval akkor nem is veszi észre a kételyeimet velünk kapcsolatban? Az a helyzet, hogy tudom mit akarok, de még sem merek tenni érte, hogy tényleg az enyém legyen. Sőt, még ennél is jobban próbálom magamtól eltaszítani, mert nem hinném, hogy miattam képes lenne más lenni, mert Stephen mindig is magát szerette a legjobban.
- Ha hiszed ha nem eddig veled voltam a legőszintébb.- Olyan dolgokat is tud rólam, mint eddig senki más. Nem csak a szűz témára értem, hanem elkezdett belém látni, amitől megrémültem. Mert eddig csak a szerepemet játszottam mások előtt, na és akkor mi van ha a valódi Jenny aki nem ennyire felszínes, mint ahogyan mutatja magát már nem is tetszene neki?
- Szerinted ha félnék, akkor itt mernék lenni? - Nem hinném, hogy bármi olyat tenne velem, amit én nem szeretnék ha egy ágyban kötnénk ki és egy ágyban fogunk lenni, tekintve hogy a szobában nincs több. Vegyes érzelmek kavarognak bennem, de azt nem mondhatnám el, hogy ténylegesen félnék tőle.
- Ugyan már hiszen a húgod vagyok, nekem bármit elmondhatnál. - Ténylegesen a mostohahúgának számítok, az pedig nem az én hibám, hogy sosem tudott úgy rám tekinteni, mint egy családtagra. Gondolom eleinte csak egy betolakodó voltam az életébe, most pedig az a makacs szuka aki nem akar vele lefeküdni.
- Köszönöm. - Nos eddig nem is olyan rémes a helyzet, mint ahogyan elképzeltem, hogy milyen lehetne. Aztán a zuhany alatt azon kaptam magam, hogy mennyire vágyok arra, hogy csak sétáljon be az ajtón, egy szót sem kellene szólnia, csak gyorsan mindent lekapnia magáról, aztán belépni mellém a zuhany kabinba. De gyorsan elhessegettem a kis fantáziámat mielőtt teljesen bele éltem volna magam.
- Öhm, azt hittem mire kijövök már nem leszel itt. - Meglepetten fogadtam a látványát mikor kiléptem a fürdőből. Oké, most iszonyúan kínosan érzem magam, csurom vizesen állva előtte, úgy hogy testemet csak egy törölköző fedi.
- Annyit igazán megtehetnél, hogy elfordulsz. - Mivel valamit azért mégis fel kellene vennem, ezért kénytelen voltam oda sétálni a bőröndömhöz, hogy aztán vissza tudjak menekülni a fürdőbe és végre felöltözni, ameddig teljesen el nem pirulok.
_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
Ajánlott tartalom
my pretty face


this is me
TémanyitásTárgy: Re: Jennifer & Stephen    

Vissza az elejére Go down
 

Jennifer & Stephen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Westburry University :: Ötös szoba-