Welcome to Westburry
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» the monsters walk among us
Szomb. Jan. 04, 2014 10:11 am by Stephen Deschanel

» Gang Wars - Once upon a time...
Szomb. Jan. 04, 2014 10:06 am by Stephen Deschanel

» Byron&Bryana
Pént. Jan. 03, 2014 10:18 pm by Byron Donovan

» Keresett karakterek
Pént. Jan. 03, 2014 12:33 pm by Alice Westmister

» Játszótárs-kereső
Pént. Jan. 03, 2014 9:51 am by Alice Westmister

» Alice Westmister
Pént. Jan. 03, 2014 8:26 am by Stephen Deschanel

» Salem Memories
Pént. Jan. 03, 2014 12:30 am by Stephen Deschanel

» The Hogwarts Experience
Pént. Jan. 03, 2014 12:23 am by Stephen Deschanel

» Elkészültem! - avagy jelentsd, ha készen vagy
Csüt. Jan. 02, 2014 9:21 pm by Alice Westmister


Share | .
 

 William Queen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
my pretty face
avatar

I'm a teacher

this is me

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2013. Nov. 17.
Age : 33
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: William Queen   Vas. Nov. 17, 2013 9:02 pmWilliam x Queenteljes neved: William Queen
beceneved: Liam, Queen
foglalkozásod: tanár
korod: 28
csoportod: I'm a teacher.
évfolyamod: -
tanított tantárgyad: Testnevelés. / Ha nem lehet, átírom tánctanárra.
születési dátumod: 1985/01/20
play by: Stephen Amell• ELŐTÖRTÉNET
William Queen.. elég neves családból származom,apám egy hatalmas cég vezetője akinek sok ember tartozik és szeret kihasználni másokat. Sosem volt az a hűséges típus, bár nem is csodálom.. mostoha anyám mellet én sem maradnék meg. Mindkettő az az irányítós típus,és ebből kifolyólag sokat is veszekednek.. apámnak mondhatni hobbija hogy a cselédlányaival vezeti le az "idegességét", ezért jól meg is válogatja őket..mondhatni inkább szemügyre veszi őket, és amelyik tetszik neki az jöhet. Így keveredett össze az igazi anyámmal, akivel sikerült össze gabalyodnia egy éjszaka erejéig. Amiből aztán lettem én...Anyámnak nem volt szíve elvetetni, így meg tartottak..és úgy neveltek fel mint egy igazi Queent. Erről az egészről csak pár ember tud, apám csak a legbizalmasabb embereivel osztotta meg a titkot. Kiskoromba annyira szigorúan fogtak hogy szinte a házból sem engedtek ki,és magántanuló voltam...ebből kifolyólag nem sok barátom volt, csak így a környékbeli jól nevelt ficsúrok akiket én már nagyon untam.. változásra vágytam.. Egyik éjjel kiszöktem a házból, de anyám pont megérezte hogy jönni kell, vagy nem tudom de ő volt az egyetlen aki észrevett. Az őröket is sikerült kijátszanom, így kijutottam a házból. A város azon részébe mentem, ahol éppen az élet folyt.. nem gondoltam volna hogy anyám követ. Annyit hallottam csak hogy valakibe belekötnek,és eléggé flegmáznak vele. Ez eddig nem is zavart volna, nem akartam bele keveredni más ügyeibe de kíváncsiságból hátra néztem és láttam hogy anyámat veszi körbe nagyon sok nem túl biztató pali. Elkezdtem rohanni feléjük, közben ütni/verni kezdték anyámat és már késő volt mire odaértem.. Halálra verték.. Ekkor nagyon ideges lettem és a bántalmazó srácok felé futottam, és ütöttem amelyiket értem. Elő került kés is, és sikerült pár "karcolást" ejteni rajtam, illetve vertek engem is. Ezután nem emlékszem mi volt, csak azt tudom hogy a kórházba ébredtem fel, az intenzíven. Az első ember akit megláttam az Apám volt. Ő volt az egyetlen, aki bejött hozzám.
- Anyával mi van? Jól van? - Nyögtem ki nagy nehezen, még fájdalmaim voltak. Apám rázni kezdte a fejét, a sírás kerülgette már őt is.. tudtam hogy ez csak rosszat jelent..
- HOL VAN?! - Kiabáltam el magamat,amitől sikerült felszabnom pár varrást. Apám ebben a pillanatban oda hajolt hozzám, és mélyen a szemeimbe nézett..
-Sajnálom..de meghalt.. - Mondta szakadozva, és megfogta a vállamat.. mondhatni nem is fogta , inkább leszorított hátha valami hülyeséget csinálok.
- Az én hibám.. az egész az én hibám.. - Elfordítottam a fejemet, és sírni kezdtem..Soha nem sírtam eddig, még akkor se ha éppen kiskoromba elestem.. nagyon mélyen ütött ez az egész, ha én nem megyek ki anyám még mindig élne. Hosszú ideig kórházban voltam még de még akkor se sikerült feldolgoznom ezt az egészet, hogy miattam halt meg a saját anyám..Felkerestem pár drogost, és elkezdtem drogozni.. nagyon erősen rá voltam szokva a cuccra. Miután apám meg tudta, el küldött elvonóra..sokat szenvedtem ott is, de végül sikerült letennem. Sikerült meg változnom, persze a jó irányban.. legalábbis próbáltam ezt mutatni az emberek felé. Apám kezdett újra meg bízni bennem, és úgy döntött hogy beírat ebbe a suliban. Itt kezdtem el árulni a drogokat, de az eszembe se jutott hogy újra rászokjak. Jó hatással volt rám ez az egész, tetszett az iskolai élet. Miután végeztem úgy döntöttem hogy nem szeretnék apám nyomdokaiba lépni és inkább visszajönnék a suliba, de mint tanár, és így vette kezdetét itt újra az életem testnevelés tanárként.A hozzászólást William Queen összesen 4 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 18, 2013 4:20 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
avatar

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 26
Join date : 2013. Jul. 17.TémanyitásTárgy: Re: William Queen   Hétf. Nov. 18, 2013 1:44 pm


elfogadva!

Isten hozott kedves Tanár Úr a falak között!
Érdekes történet, érdekes karakter, és nem túl könnyű életút. Hát igen, van aki kereszteket cipel, úgy látom Ön szintén ezek közé az emberek közé tartozik. És még meg is kell küzdenie mindennaposan a lusta diákokkal... szörnyű! Hát azt mondom, tegyen csak rendet, és néha hozzon "boldogságot" az életükbe!
Na sipirc játszani! ^^
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

William Queen

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Westburry University :: Karakterek :: Karakterlapok :: Elfogadott elõtörténetek :: I'm a teacher-