Welcome to Westburry
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» the monsters walk among us
Szomb. Jan. 04, 2014 10:11 am by Stephen Deschanel

» Gang Wars - Once upon a time...
Szomb. Jan. 04, 2014 10:06 am by Stephen Deschanel

» Byron&Bryana
Pént. Jan. 03, 2014 10:18 pm by Byron Donovan

» Keresett karakterek
Pént. Jan. 03, 2014 12:33 pm by Alice Westmister

» Játszótárs-kereső
Pént. Jan. 03, 2014 9:51 am by Alice Westmister

» Alice Westmister
Pént. Jan. 03, 2014 8:26 am by Stephen Deschanel

» Salem Memories
Pént. Jan. 03, 2014 12:30 am by Stephen Deschanel

» The Hogwarts Experience
Pént. Jan. 03, 2014 12:23 am by Stephen Deschanel

» Elkészültem! - avagy jelentsd, ha készen vagy
Csüt. Jan. 02, 2014 9:21 pm by Alice Westmister


Share | .
 

 Faith & William

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
my pretty face
William Queen

I'm a teacher

this is me

Hozzászólások száma : 4
Join date : 2013. Nov. 17.
Age : 34
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Faith & William   Hétf. Nov. 18, 2013 6:34 pm

Az osztály már bent volt, becsengettek. Elég sok időt vett igénybe hogy átöltözzek, valami kényelmesebb ruhába. Próbáltam azért fiatalosabban kinézni, mint egy normális testnevelés tanár. Mármint ruháilag.
Igyekeztem a tanári szobából át a tornaterem felé.."Már az első napomon elkések..nem is én lennék." Nagyobb léptekkel mentem,majd oda értem. Az ajtó előtt megállva egy nagyot sóhajtottam, azt hiszem kicsit izgultam. Nem sokkal ezután benyitottam, ahol egy osztály várt. Ki kerekedett szemekkel néztek rám, gondolom nem értették miért én jövök, és miért nem a megszokott tanár. A lányok fejéről egyfajta meg könnyebülést olvastam le. Próbáltam végig mosolyogni, hogy meg tartsam a kedves és segítőkész tanári látszatot, és hogy ne ijesszem el őket már első nap. Nagyjából mindenki rám figyelt.
- William Queen lennék, az új tanárotok. Ezentúl én fogom tartani a tesi órát akár tetszik akár nem. - Szólaltam meg végre, és most már mindenki tekintete rajtam szegeződött. Meg kértem mindenkit hogy mutatkozzon be, persze a neveket úgyse fogom elsőre megjegyezni, sose voltam jó benne.. főleg nem ennyi embernél.
- Akkor azt hiszem kezdjünk egy könnyebbel, lányok ti sorakozzatok ide elém. Fiúkkal később foglalkozom, addig üljetek le. - Adtam ki az utasításokat. A fiúk leültek, a lányok pedig elém sorakoztak. Próbáltam csoportba osztani őket, nem tudtam ki mennyire lehet jó röpiben, így lehet nem igazságos lett a végeredmény. Oda álltam az oldal vonal széléhez, és megfújtam a sípot jelezve hogy kezdhetik a játékot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Faith Messie

I'm a lucky

this is me

Hozzászólások száma : 152
Join date : 2013. Jun. 12.
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Faith & William   Hétf. Nov. 25, 2013 3:09 pm

Uhm, yes... I do like sports.

Igaz, hogy a gimnázium befejeztével sok dolognak mondhat búcsút az ember, de a testnevelés nem tartozik ezek közé. Valahogy az állam úgy gondolja, hogy még fiatal felnőttkorban is fontos a megfelelő testmozgás, és ezt heti egy testnevelés órában ki is merítik. Azért a költségvetés az költségvetés. És ami azt illeti, ez az egy óra is általában abból áll, hogy valamit játszunk, például focit, vagy kézilabdát. Én egyiket sem szeretem igazán, mindig is béna voltam ezekben a dolgokban. De hát az ember nem lehet tökéletes, nekem eszem van, meg két bal lábam.
Az öltöző már tele volt az évfolyamtársaimmal, akik szerencsére még mindig nem tudták a nevemet. Igazából én is egy voltam azok közül, akik "nem ebbe az iskolába valók", akik ösztöndíjasok, akik nem a családjuk miatt vagy a vagyonuk miatt kerültek be. Oké, nekem mindkettő megvolt, de nem akartam sohasem használni semmire. Mindig a magam erejéből akartam megállni a lábamon, és ez eddig sikerült is.
Amikor felöltöztünk, az egész csapat bevonult a terembe, ahol kissé szétszóródtan beálltunk a sorba, várva a tanárunkra, de az csak nem akart jönni.
Alig néhány perccel később besétált egy fiatal férfi, és meg kell hagyni, igen dögös volt. De nekem már így is kétfelé ágazik a szerelmi életem, meg amúgy is. Csak azért, mert dögös, még nem feltétlenül van közöttünk kapcsolat.
Nicsak, a pasi az új tesitanárunk? Meglepő, Atticus nem említette, hogy lecserélték a régit. Oké, nem vagyunk puszipajtások, de mégiscsak a nagybátyám.
Szépen, sorban bemutatkoztunk, majd csoportokba osztott minket, hogy röpizhessünk. Csodás... Ezt mindennél jobban utálom, nincs még egy olyan sport, amiben bénább lennék, mint ebben. Gimiben nem volt vele gond, mert senki más sem tudott játszani, és leginkább csak elhülyültük az egészet, de azt hiszem, itt most más a helyzet...
A másik csapat bedobta a labdát, majd elkezdődött a játék. Próbáltam mindig átengedni a helyemet másnak, és ha esetleg nem volt rá lehetőségem, akkor úgy beleérni, hogy az átmenjen. Ez egyszer sikerült is.
Kicsit később, valahogy mindenki kezdett belejönni, kivéve persze engem. Egyre gyorsult a játék, a labda egyik oldalról a másikra ment, és egyszer túl gyorsan közelített. Nem tudtam nyúlni érte, s telibe homlokon talált.
A fejembe hasító fájdalmon kívül másra nem igazán tudtam koncentrálni.

_________________


NEVER TRY TO BE SOMEONEwho is not you
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Faith & William

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Westburry University :: Tornaterem-