2013 őszét tapossuk, és belekezdünk az új iskolaévbe. A kabátokat szorosan húzzátok magatokra, és rétegesen öltözködjetek,
mert London nem a napsütésről híres! A Westburry-t meg mintha kerülné a fény...
Miss Cheryl Westburry
idege és türelme felmondta a szolgálatot, így végérvényesen is elhagyta az intézményt.
Helyét a bátyja, Atticus Westburry veszi át, aki ugyanolyan megromlott, mint a család többi tagja...
◯ az oldal 2013. július 3-án megnyitotta kapuit! ◯mivel a játékosok nagy része inaktív, nekünk meg bazira nincs kedvünk mindenkit egyesével faggatni a maradásáról, kérem az aktívokat, hogy foglalják le újra az avatarjaikat! köszi szépen! ◯ a mesélőről bővebben tudtok információt szerezni ITT! ◯ a karácsonyi ajándékozásra a jelentkezés lezárult
Statisztika
◯ I'm a princess ↠ 12 ◯ ◯ I'm a prince ↠ 12 ◯ ◯ I'm a lucky ↠ 9 ◯ ◯ I'm a normal person ↠ 11 ◯ ◯ I'm a teacher ↠ 5 ◯ ◯ I'm the addicted one ↠ 7 ◯ ◯ I'm a headhunter ↠ 4 ◯
◯ boys ↠ 27 ◯ ◯ girls ↠ 42 ◯
Parafatábla
credit
Az oldal ötlete az elbűvölő Faith Messie és Atticus Westburry fejéből pattant ki. ◯ A képek nagy része a google-ból származik. ◯ Az oldal külsejét, és a template-eket dory készítette. ◯ A színek és képek módosításait a STAFF csapat végezte el.
Tárgy: Cayla Emmerson Szomb. Júl. 06, 2013 11:14 am
Cayla Emmerson
• 1993/május/28 • 20 • tanuló • Susan Coffey • I'm a headhunter •
• ELŐTÖRTÉNET Mielőtt bárki elítélne azért, amit tenni fogok, le kell szögeznem, hogy nem én választottam magamnak ezt az életet. Kényszerítettek. Kezdetben, ha nem is volt meg minden kényelem az életemben, legalább boldog voltam. Családban éltem, barátokkal lógtam, minden olyasmi az életem szerves része volt, ami egy fiatalnak kijár. De aztán... Jöttek azok a mocskok elvették mindenemet, hogy megtörjenek, majd azzá formáltak, amivé akartak. Jelen esetben, egy géppé. Egy géppé, ami pontosan azt teszi, amit mondanak neki. Már nincsenek szüleim, akikért érdemes lenne ellenállnom a kiképzőim és a feletteseim nyomásának, a barátaim alighanem elfelejtkeztek rólam - tehát sosem voltak az igazi barátaim -, szerelmes pedig sose lettem, tehát ez se segített abban, hogy kitartsak, és szembeszálljak azokkal, akik átformáltak. Ehelyett megtanítottak, hogy kell információt kiszedni azokból, akikre kíváncsiak, mi több, miként kell a bizalmukba férkőznöm, esetleg elcsábítanom... S, ha szükséges, megölnöm. Szép kilátások, nem? Azt hiszem, fejvadászoknak hívják az olyanokat, mint én. Kémek is, meg nem is, gyilkosok is, meg nem is. Mi vagyunk az aranyközépút, szerintem. Egy kicsi ebből is és abból is. De nem panaszkodom. Lehet, hogy már nincsenek érzéseim, de legalább tudják, mivel kárpótoljanak. Megvan mindenem, amit csak kívánhatnék. Pénz, kényelem, és társai. A mostani küldetésem helyszínére is úgy érkezem meg, mint egy hercegnő. A vezetőség úgy tudja, hogy egy számítógépeket gyártó cég vezérigazgatójának vagyok a szeme fénye, és nekem ez éppen elég. Így senki sem fogja fucsállni, hogy a legmodernebb ketyerékkel a hónom alatt járkálok majd a Westburry Egyetem falai között, sőt, ahogy hallottam, nem is fogok kilógni a sorból olyan nagyon. Akadnak itt olyan diákok, akiknek minden az alfele alá van tolva, szóval senki sem fog csodálkozni azon, hogy még egy hozzájuk hasonlót hoztak ide. Ez pedig csak még jobban megkönnyíti majd a helyzetemet. Nem hiszem, hogy gondjaim lesznek a beilleszkedéssel. Nagyon bűbájos tudok lenni, ha a helyzet úgy kívánja. A pontos feladatomat még nem közölték velem, de ami késik, nem múlik. Hamarosan annak is eljön majd az ideje. És akkor majd az egyetem is megtudja, hogy mire vagyok képes.
Faith Messie
my pretty face
I'm a lucky
this is me
Hozzászólások száma : 152 Join date : 2013. Jun. 12. Tartózkodási hely : London
Tárgy: Re: Cayla Emmerson Szomb. Júl. 06, 2013 11:20 am
elfogadva!
Gratulálok, megnyerted az "első fejvadász az oldalon"? díjat! Jutalmad egy elfogadás Egyébként tetszett az előtörténet, és örülök, hogy egy gonosz is beférkőzött az iskola falai közé, legalább nem lesz unalmas az életünk