Welcome to Westburry
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Legutóbbi témák
» the monsters walk among us
Winter O'conell Icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 10:11 am by Stephen Deschanel

» Gang Wars - Once upon a time...
Winter O'conell Icon_minitimeSzomb. Jan. 04, 2014 10:06 am by Stephen Deschanel

» Byron&Bryana
Winter O'conell Icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 10:18 pm by Byron Donovan

» Keresett karakterek
Winter O'conell Icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 12:33 pm by Alice Westmister

» Játszótárs-kereső
Winter O'conell Icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 9:51 am by Alice Westmister

» Alice Westmister
Winter O'conell Icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 8:26 am by Stephen Deschanel

» Salem Memories
Winter O'conell Icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 12:30 am by Stephen Deschanel

» The Hogwarts Experience
Winter O'conell Icon_minitimePént. Jan. 03, 2014 12:23 am by Stephen Deschanel

» Elkészültem! - avagy jelentsd, ha készen vagy
Winter O'conell Icon_minitimeCsüt. Jan. 02, 2014 9:21 pm by Alice Westmister

Megosztás

Winter O'conell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Winter O'conell
my pretty face
Winter O'conell

I'm a lucky

this is me

Hozzászólások száma : 2

Winter O'conell Empty
TémanyitásTárgy: Winter O'conell   Winter O'conell Icon_minitimeSzer. Szept. 18, 2013 6:41 pm

Winter x O’conell

teljes neved: Winter O’conell
beceneved: Winter
foglalkozásod: tanuló
korod: 20
csoportod: i’m a lcuky
évfolyamod: 1.
tanított tantárgyad: -
születési dátumod: 1993. jannuár 5.
play by: Vanessa Hudgens

• ELŐTÖRTÉNET
Dakota, New York, Seattle…  csak pár hely, ahol már éltem. Sok van belőlük. Az anyám… költözésmániás. Ha valami gikszer akad, fogja magát és odébb áll, magával rángatva engem is. Nem panaszkodom, hisz annyi helyen megfordultam már, gyanítom, nálunk nagyobb világutazó nincs a világon. És mi a hátránya? Sehol nem eresztünk gyökeret, nincs egyetlen hely se, mit az otthonomnak tudnék mondani, nincsenek barátaim, leszámítva Percyt, a hörcsögöt, aki valami csoda folytán még mindig él. Az ismerőseim többsége már a nevemre se emlékszik, és ez fordítva is így van. Sose voltunk sehol annyi ideig, hogy valami maradandót hagyhassak magam mögött. Az utóbbi időben már a beilleszkedéssel se próbálkoztam, már ami a sulit illeti, sokkal jobban el voltam egy könyv társaságában, vagy az egyenletek tömkelege felett, mert… okos vagyok. Ezt mindenféle egoizmus nélkül állíthatom, hisz nem hiába készülünk sátrat verni Londonban, bejutottam a Westburryre, szerintem apám is irtó büszke lenne rám, ha tudnám ki az, és el tudnám mesélni neki, na de így.
Amúgy nem vagyok valami közlékeny, ami azt illeti, de gondolom, erre már ti is rájöttetek, általában én vagyok az, aki ott sunnyog a második sorba, és hatalmas erőfeszítésébe kerül befogni a száját, mikor a tanár hibázik. Mert igen, szoktak, csak hát, nem vetne rájuk túl jó fényt, ha ezt az eminenseken kívül mások is észrevennék, ezért fizetnek le minket, hogy meg ne szólaljunk, na jó, ez vicc volt.
- Mihez kezdünk amúgy Angilában?- teszem fel anyunak a költői kérdést, miközben próbálok valami hallgathatót találni a kocsi rádiójában.  
- Teát iszunk- von vállat vigyorogva, mire én a szemem forgatom, Nos, belé több humorgén került, ennek én felét se örököltem meg.
- Ne már, tea. Erzsébet, Diana… Napóleon, ahhoz, hogy nagy alakká válj, teát kell innod… Angol teát- azért néha szeretném tudni, hogy jut ezekhez a megingathatatlan agymenésekhez, mindenesetre, az én dolgom az, hogy minderre rácáfoljak, ahogy általában mindig.
- Nem hinném, hogy Hitler is teát ivott volna annak idején- ráncolom a szemöldököm, majd feladva az értelmes zene kutatását, kényelmesen hátradőlök az ülésben.
- Hitler nem volt angol- tudja is le ennyivel, mert épp valami siralmas Elton John szám csendül fel, és neki muszáj teli torokból ordítania az énekessel.
- Valamit elbaltázhattam a nevelésed közben, hogy nem lehet bírni Johnnyt?- akad ki, mikor oldalra pillantva meglátja, ahogy unottan bámulok ki az ablakon. Hála égnek, egy újabb értelmetlen körre nem kerül sor, ugyanis megérkezünk az új otthonunkhoz, és én egy sóhaj kíséretében húzok egy strigulát a képzeletbeli listámon, London mellé. Vajon… itt meddig maradunk?
Vissza az elejére Go down
Atticus Westburry
my pretty face
Atticus Westburry

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 86

Winter O'conell Empty
TémanyitásTárgy: Re: Winter O'conell   Winter O'conell Icon_minitimeCsüt. Szept. 19, 2013 4:23 pm

elfogadva/ elutasítva

Rendesen elmerültem az előtörténetedben, és teljesen őszintén mondom: nagyon tetszett. Nem volt az a rettentően hosszú, száraz rizsa, amitől a falra tudnék mászni. Ez fiatalos volt, helyenként vicces, és dicsérni tudlak, nagyon jó vagy! Valamint Winter-t eltudtam képzelni, hiszen az én osztályomban is vannak ilyen diákok: általában én vagyok az, aki ott sunnyog a második sorba, és hatalmas erőfeszítésébe kerül befogni a száját, mikor a tanár hibázik. Remélem, hogy több új helyre már nem kerül be a strigula...
Nyomás avit foglalni!Smile
Vissza az elejére Go down
https://westburry.hungarianforum.com

Winter O'conell

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Westburry University :: Karakterek :: Karakterlapok :: Elfogadott elõtörténetek :: I'm a lucky-