2013 őszét tapossuk, és belekezdünk az új iskolaévbe. A kabátokat szorosan húzzátok magatokra, és rétegesen öltözködjetek,
mert London nem a napsütésről híres! A Westburry-t meg mintha kerülné a fény...
Miss Cheryl Westburry
idege és türelme felmondta a szolgálatot, így végérvényesen is elhagyta az intézményt.
Helyét a bátyja, Atticus Westburry veszi át, aki ugyanolyan megromlott, mint a család többi tagja...
◯ az oldal 2013. július 3-án megnyitotta kapuit! ◯mivel a játékosok nagy része inaktív, nekünk meg bazira nincs kedvünk mindenkit egyesével faggatni a maradásáról, kérem az aktívokat, hogy foglalják le újra az avatarjaikat! köszi szépen! ◯ a mesélőről bővebben tudtok információt szerezni ITT! ◯ a karácsonyi ajándékozásra a jelentkezés lezárult
Statisztika
◯ I'm a princess ↠ 12 ◯ ◯ I'm a prince ↠ 12 ◯ ◯ I'm a lucky ↠ 9 ◯ ◯ I'm a normal person ↠ 11 ◯ ◯ I'm a teacher ↠ 5 ◯ ◯ I'm the addicted one ↠ 7 ◯ ◯ I'm a headhunter ↠ 4 ◯
◯ boys ↠ 27 ◯ ◯ girls ↠ 42 ◯
Parafatábla
credit
Az oldal ötlete az elbűvölő Faith Messie és Atticus Westburry fejéből pattant ki. ◯ A képek nagy része a google-ból származik. ◯ Az oldal külsejét, és a template-eket dory készítette. ◯ A színek és képek módosításait a STAFF csapat végezte el.
Hozzászólások száma : 9 Join date : 2013. Aug. 28. Tartózkodási hely : London
Tárgy: Pedro Ramírez Szer. Aug. 28, 2013 6:14 pm
Pedro Ramírez
• 1993.március.03 • 20 • diák • Douglas Booth • I'm a prince •
• ELŐTÖRTÉNET: A gépemre töltöttem fel zenét, mellettem Vincent pedig a basszus gitáromat nézegette. Enyhén szólva a szobámból max. hangerővel ordítót a zene. Persze ez miatt a drága elkényeztetett húgicám ránk is szólt. De persze én és a barátom ezzel nem foglalkoztunk, még Vincent ekkor el kezdtet dobolni a sarokban lévő dobfelszerelésen. A húgica rögtön elkezdett hisztizni, de én nemes egyszerűséggel a szeme előtt becsuktam az ajtót. Most biztosan lemegy apához, hogy milyen igazságtalanok vagyunk és bunkók. Erre apa biztosan azt mondja, majd neki, hogy nem baj kislányom itt egy kis pénz menj el vásárolni és akkor nem kell hallgatnod azt a fránya zenét. Ez van, a húgom nagyon el van kéjeztetve. Bármit megkap, amit kér! Persze Vincent és én is megkaptunk bármit, ha akartunk, viszont mi nem akartunk. Mindig csak azokat a dolgokat kértük, ami nélkül tényleg nem tudunk, élne és azokat is mindig közös tulajdonba. Amúgy Vincent az én örökbe fogadott tesóm és egyben a legjobb haverom. Igazából ő apa húgának az egyetlen fia, csak amikor a szülei meghaltak 1 éves korában hozzánk került az öcskös. Mióta az eszemet tudom ő a legjobb barátom, mindent mindig együtt csináltunk. Együtt találtuk ki, hogy rock sztárok leszünk (én basszusgitáros, ő dobos), ennek igazából csak az az akadálya, hogy spanyol hercegek vagyunk mind a ketten. Amúgy még együtt kezdtük járni a Westburry egyetemre, ahol most szeptemberben a második évünket fogjuk kijárni, de addig is még itthon kell elviselnem a húgomat. Mi lesz velem, ha ő is oda fog járni? De addig is van egy cirka évünk, amiben ki tudjuk bulizni magunkat Vincenttel. Nem vagyunk, azok az elkényeztetett, drogos, piás hercegek, de azért mi is szeretünk részt venni egy-egy kollégiumban megrendezett bulin. Nagy nőcsábászok se vagyunk! Még én várom az igazit, addig Vincent már megtalálta és nem igen akarja egy jó darabig lecserélni, mert szereti. Az én nagy Ő-m még nem tudom, hogy hol van, de remélem, nem sokára megtalálom
Atticus Westburry
my pretty face
I'm a prince
this is me
Hozzászólások száma : 86 Join date : 2013. Jun. 09. Age : 39
Tárgy: Re: Pedro Ramírez Csüt. Aug. 29, 2013 4:30 pm
elfogadva!
Te egy tipikus romantikus alkat vagy. Mégis ki várna az igazira? A sül,t galamb nem repül a szádba, menj és keresd meg - avagy egy jó ok magadnak arra, hogy miért feküdsz össze mindenkivel. Saját Atticus példa alapján. Nem mellesleg, HOGYAN BÍRSZ ELVISELNI EGY ILYEN HÚGOT? Mondjuk annyira elképzelhető egy ilyen személy, de jól teszed, ha az orrára csapod az ajtót. Jelenleg nem ő Anglia királynője. Egy igazán kerek, és lényegre törő előtörténet volt, egy kis humorral fűszerezve. Ügyesen írsz, az avid imádnivaló, szóval szerintem jobb, ha lefoglalod... Csak így tovább!