2013 őszét tapossuk, és belekezdünk az új iskolaévbe. A kabátokat szorosan húzzátok magatokra, és rétegesen öltözködjetek,
mert London nem a napsütésről híres! A Westburry-t meg mintha kerülné a fény...
Miss Cheryl Westburry
idege és türelme felmondta a szolgálatot, így végérvényesen is elhagyta az intézményt.
Helyét a bátyja, Atticus Westburry veszi át, aki ugyanolyan megromlott, mint a család többi tagja...
◯ az oldal 2013. július 3-án megnyitotta kapuit! ◯mivel a játékosok nagy része inaktív, nekünk meg bazira nincs kedvünk mindenkit egyesével faggatni a maradásáról, kérem az aktívokat, hogy foglalják le újra az avatarjaikat! köszi szépen! ◯ a mesélőről bővebben tudtok információt szerezni ITT! ◯ a karácsonyi ajándékozásra a jelentkezés lezárult
Statisztika
◯ I'm a princess ↠ 12 ◯ ◯ I'm a prince ↠ 12 ◯ ◯ I'm a lucky ↠ 9 ◯ ◯ I'm a normal person ↠ 11 ◯ ◯ I'm a teacher ↠ 5 ◯ ◯ I'm the addicted one ↠ 7 ◯ ◯ I'm a headhunter ↠ 4 ◯
◯ boys ↠ 27 ◯ ◯ girls ↠ 42 ◯
Parafatábla
credit
Az oldal ötlete az elbűvölő Faith Messie és Atticus Westburry fejéből pattant ki. ◯ A képek nagy része a google-ból származik. ◯ Az oldal külsejét, és a template-eket dory készítette. ◯ A színek és képek módosításait a STAFF csapat végezte el.
Hozzászólások száma : 14 Join date : 2013. Aug. 23. Age : 41 Tartózkodási hely : Csak nézz körül. Valahol ott kell lennem. ;)
Tárgy: Cole McCormack Pént. Aug. 23, 2013 10:59 am
Cole McCormack
• 1983. 02. 10. • 30 • foglalkozás: Egyetemista • play by: Ian Somerhalder • I'm a prince•
• ELŐTÖRTÉNET Jó látni, hogy vannak dolgok, amik egy bizonyos idő elteltével sem változnak, tényleg. Nem, ez inkább elkeserítő. Elkeserítően szánalmas. Egy elfuserált társadalomban éli mindenki elcseszett kis életét. Aki pedig mid emellett még mosolyogni is képes... Nos, Ő egész biztosan többet tud mint Te! A pénz, a drog, a pia, a szex... Folytassam vagy már kezded kapiskálni? Mindenkit irányít valami, ha elég idióta vagy naiv vagy hozzá, akkor téged éppen valaki. Nem lényeges. Minden csakis attól függ, hogy honnan nézed. Kétesélyes a dolog... vagy a reménytelenséged csúcspontjára lelsz rá vagy a fényre az alagútvégén. Lássuk csak, akinek van pénze az azért bosszú, mert sajnos be kell látnia, hogy még így sem kaphat meg mindent. Kegyetlen világban élünk. A drogos mindenre képes és mindent megtesz azért, hogy legalább még ha egy rövid időre is, de megfeledkezhessen... Elfelejthesse mindazt, amire nem akar emlékezni. A pia? Nos, ez inkább már rólam szól. Nem, nem vagyok egocentrikus. Csak épp nem szeretem kiteregetni a szennyest vagy ha úgy tetszik nem szeretném ha túl sokat tudnának rólam. Még egyszerűbben nekem egyszerűen nincs szükségem arra, hogy valaki meglássa bennem a jót. Kihagytam volna valamit? Hát persze. A szex. A szex azt kell, hogy mondjam, hogy az a legjobb és legrosszabb az eddig felsoroltak közül. Összeköt minket, valami által. És a legnagyobb baromság, amit valaha hallottam amikor mindezt kötődés és érzelmek nélkül tesszük. Ugyan már, ha nem éreznénk... Nem tennénk! Az pedig, hogy most itt vagyok egy kiváló példa az első alternatívára. A pénz. Nem, nem én... Persze velem szemben sem lesznek hálátlanok ha a kis hölgy épen fog lediplomázni. Gazdag, beképzelt kis liba. Na jó. Helyesbítek, dögös kis liba. Őszintén szólva unom már azt figyelni hogyan csöpög minden férfi nyála utána. Ahhoz mégsem elég okos, hogy rájöjjön valami nem stimmel. A közelében vagyok szinte mindig. Figyelem, mégsem koslatok utána. Vakon mikor fog végre rájönni, hogy engem az apuci bérelt fel abból a célból, hogy megóvjam az Ő édes kislányát? Bármi áron!
Faith Messie
my pretty face
I'm a lucky
this is me
Hozzászólások száma : 152 Join date : 2013. Jun. 12. Tartózkodási hely : London
Tárgy: Re: Cole McCormack Szomb. Aug. 24, 2013 7:41 pm
elfogadva!
Nicsak, nicsak, lehet, hogy egy testőr csoportot is kellene csinálnunk Egyébként tetszett az előtörténeted, bár a szexről szóló részbe kicsit bele tudnék kötni, de majd máskor Irány foglalózni