2013 őszét tapossuk, és belekezdünk az új iskolaévbe. A kabátokat szorosan húzzátok magatokra, és rétegesen öltözködjetek,
mert London nem a napsütésről híres! A Westburry-t meg mintha kerülné a fény...
Miss Cheryl Westburry
idege és türelme felmondta a szolgálatot, így végérvényesen is elhagyta az intézményt.
Helyét a bátyja, Atticus Westburry veszi át, aki ugyanolyan megromlott, mint a család többi tagja...
◯ az oldal 2013. július 3-án megnyitotta kapuit! ◯mivel a játékosok nagy része inaktív, nekünk meg bazira nincs kedvünk mindenkit egyesével faggatni a maradásáról, kérem az aktívokat, hogy foglalják le újra az avatarjaikat! köszi szépen! ◯ a mesélőről bővebben tudtok információt szerezni ITT! ◯ a karácsonyi ajándékozásra a jelentkezés lezárult
Statisztika
◯ I'm a princess ↠ 12 ◯ ◯ I'm a prince ↠ 12 ◯ ◯ I'm a lucky ↠ 9 ◯ ◯ I'm a normal person ↠ 11 ◯ ◯ I'm a teacher ↠ 5 ◯ ◯ I'm the addicted one ↠ 7 ◯ ◯ I'm a headhunter ↠ 4 ◯
◯ boys ↠ 27 ◯ ◯ girls ↠ 42 ◯
Parafatábla
credit
Az oldal ötlete az elbűvölő Faith Messie és Atticus Westburry fejéből pattant ki. ◯ A képek nagy része a google-ból származik. ◯ Az oldal külsejét, és a template-eket dory készítette. ◯ A színek és képek módosításait a STAFF csapat végezte el.
• ELŐTÖRTÉNET Anglia egy leghíresebb városában születtem Londonban, de az igazat megvallva mindig elvágyódtam innen. Sosem szerettem ezt a várost igazán, mert túl kifinomult volt ez, az egész számomra, emiatt is utálom, hogy abba a suliba járok, ami a város szélén van. Oda csak nagyon jó tanulók járnak, szerencsések, ahogy én is, legalábbis elvileg, meg a pöffeszkedő alakok is oda járnak, akik csak a pénz nyelvén értenek és megszokták, hogy mindenük megvan, mindent megkapnak, amit csak kiejtenek a szájukon. Én ettől rosszul vagyok, elfog a hányinger, mikor rájuk nézek és ők fent hordott orral járkálnak mindenfelé. Anyám arra tanított, hogy tiszteljem őket, mert, hogy ők felettem valók és bármit megtehetnék és én pont emiatt nem bírom a képüket. Én nem olyan vagyok, mint ők, még külsőre sem, én eltérek tőlük, nem vagyok gazdag, vagy nem folyik királyi vér az ereimben, de nekem ez így jó, azt viszont utálom, hogy ott kell tanulnom. Sosem akartam ezt, de a szüleim annyira oda voltak ezzel az iskolával én meg szeretem őket, szóval muszáj volt elsőtől kezdve jól tanulnom, hogy felvételt nyerhessek oda. A szüleim persze kicsattantak az örömtől, mikor ezt megtudták, de én csak álcáztam, hogy örülök ennek, mert a hátam közepére sem kívántam ezt. Jobban szerettem volna normális iskolába járni, normális diákokkal, akik nem nézik le az olyanokat, mint én, akik tudnak igazán jó fejek is lenni és nem csak bunkók. Itt én minden nap megkapom a magam kis beszólását, de engem nem nagyon érdekel, ha nekik ez jól esik csinálják. eleinte fájt, rosszul érintett és minden pillanatban arra vágytam, hogy csak szűnjek meg létezni, de ma már nem érdekel. egyik fülemen be, a másikon ki. És ha nem lenne elég, hogy azért csesztetnek, hogy nem vagyok királyi gyerek még ott van a szexualitásom. Elvileg hetero vagyok, de nem egyszer megbámultam a pasikat is és volt egy srác aki ezt észrevette és azóta is azt terjeszti a suliban, hogy én rámásztam Isten ments, hogy egy akkora seggarcra másszak rá, mint amilyen Ő. Amikor ezt otthon megtudták, lecsesztek, hogy miért másztam rá, de azzal nem volt bajuk, hogy nem csak a nőket szeretem. Apám is pont ilyen, vajon tőle örököltem?
Faith Messie
my pretty face
I'm a lucky
this is me
Hozzászólások száma : 152 Join date : 2013. Jun. 12. Tartózkodási hely : London
Tárgy: Re: Ryan Wilkins Csüt. Júl. 04, 2013 9:35 am
Hali, Ryan! Nos, örülök, hogy közöttünk vagy, bár úgy hiszem, te annyira nem. Legalábbis nem bírod a sulit, az biztos. Ne aggódj, annyira én sem Nyomás foglalózni, aztán nehogy megakadjon a szemed a többi srácon