Welcome to Westburry
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» the monsters walk among us
Szomb. Jan. 04, 2014 10:11 am by Stephen Deschanel

» Gang Wars - Once upon a time...
Szomb. Jan. 04, 2014 10:06 am by Stephen Deschanel

» Byron&Bryana
Pént. Jan. 03, 2014 10:18 pm by Byron Donovan

» Keresett karakterek
Pént. Jan. 03, 2014 12:33 pm by Alice Westmister

» Játszótárs-kereső
Pént. Jan. 03, 2014 9:51 am by Alice Westmister

» Alice Westmister
Pént. Jan. 03, 2014 8:26 am by Stephen Deschanel

» Salem Memories
Pént. Jan. 03, 2014 12:30 am by Stephen Deschanel

» The Hogwarts Experience
Pént. Jan. 03, 2014 12:23 am by Stephen Deschanel

» Elkészültem! - avagy jelentsd, ha készen vagy
Csüt. Jan. 02, 2014 9:21 pm by Alice Westmister


Share | .
 

 Love Bites R.P.G.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
my pretty face
avatar

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Love Bites R.P.G.   Hétf. Dec. 30, 2013 8:26 am


Love Bites FRPGA helyszín Mystic Falls... vagy éppen New Orleans és a történetet te írod!
A játékot a negyedik évad végétől kezdjük, néhány változtatással.
Elena Gilbert egész jól viselte a vámpír életét, egészen addig, míg meg nem támadta bátyját, Jeremy Gilbertet. Szegény srác eléggé pórul járt, ugyanis nővére nemhogy megharapta, de a nyakát is kitörte. Szerencsére rajta volt a mágikus gyűrű, ami visszahozza őt a halálból, ám Elena lelkiismeretén ez nem könnyített, úgy döntött, megszabadul érzelmeitől, mert azok nélkül könnyebb élni. Vajon sikerül újra az önfeláldozó, kedves Elenává válnia, vagy azzal, hogy vámpírrá változott, örökre elveszíti önmagát is?
Most, hogy nála van a gyógyír, vajon mihez kezd vele? Ő maga fogja használni... vagy sikerül végrehajtania a tervét és "hatástalanítani" Katherine Pierce-t?
Stefan Salvatore tudomást szerez arról, hogy ő Silas hasonmása, és ez a tény eléggé sokkolja őt, azonban sok ideje nincs a meglepetésekre, hiszen mire feleszmél, Silas már bedobja őt a tóba. Vajon kinek fog leghamarabb feltűnni az ifjabb Salvatore hiánya és mikor kerül elő?
Az idősebb Salvatore fiút kísérti a gyengébbik nem. Köztudott, hogy évtizedekig epekedett Katherine Pierce iránt, s még ki sem került a képből, mikor a Gilbert lány kezdte belopni magát Damon szívébe. Mintha a történelem újra, és újra megismételné önmagát, Damon ismét két nő szerelme közt őrlődik. Elena, vagy Lexi? Emberséges, tiszta lélek, vagy keserű, megtört szívű szörnyeteg? Ugyanis nem csak a két nő, de két életmód is választás elé kényszeríti a férfit, aki egyre inkább érzi azt, hogy el kéne hagynia szülővárosát, és vissza se nézni.
Bonnie Bennett-et legyőzte a kinyilvánítás, meghalt és lelke a Túlvilágra került, azonban lehet, hogy a Túlvilágot és a mi világunkat elválasztó kapu mégsem zárult be teljesen. Vajon képes lesz visszatérni a való életbe?
Caroline Forbes, Caroline... vajon mi lesz az eleven szőkeséggel? Klaus? Tyler? Esetleg a magány? Tengernyi lehetőség, ám végül csakis az egyik valósulhat meg. Nehezen indult számára a vámpír lét, ám sikerült elsajátítania a kontrolt. Vajon ez nem változik meg most sem, hogy végeznie kellett azokkal a boszorkányokkal? Túllépett már azon, amit barátnője érdekében tennie kellett? Milyen hatással lesznek rá a körülötte zajló események? New Orleans? Mystic Falls? Titkolt, tiltottnak vélt érzelmek, vagy az egyszerűbb út?
Tyler Lockwood élete koránt sem mondható átlagosnak. Előbb vérfarkassá, majd hibriddé vált. Feltétlen engedelmesség kötötte Klaushoz, kinek hála megszabadult az átváltozással járó fájdalmaktól. Ebből a béklyóból végül nagy nehézségek árán sikerült megmenekülnie, ám ezzel csak újabb bajokat hozott a fejére. Kapcsolata Caroline-al véget ért és sokáig menekülnie kellett Klaus elől. Most vajon mihez kezd? Vannak még lehetőségei, vagy... minden kicsúszott a kezei közül?
Katherine Pierce élete - mily meglepő - ismét veszélyben van. Elena Gilbert bosszút esküdött ellene, amit még úgy is be akar tartani, hogy közben az érzelmei már ki vannak kapcsolva. Sikerül Elena terve és Katherine ember lesz? Csalódott. Ez jellemzi most legjobban az ötszáz éve menekülő Katerinát. Azt hitte, végre boldog lehet Elijah-val, ám ő otthagyta, mert a családjának szüksége volt rá. Vajon megtalálja Katherine a boldogságot?
A jó lányok a Mennybe mennek, a rossz lányok bárhová. Nos... akkor Hayleyvel mégis mi a helyzet? Manipulatív, ha kell a csillagokat is lehazudja az égről és mindent megtenne, hogy választ kapjon végre a származásával kapcsolatos kérdéseire. Vajon fellebben a titokról a fátyol? Egyelőre még nem tudni. Azonban a vérfarkas lánynak sokkal komolyabb problémákkal kell szembenéznie. Egyéjszakás kalandja Klaussal ugyanis nem várt eredménnyel járt. A hibrid gyermekét várja.
Klaus Mikaelson és családja visszatért régi, szeretett városukba, New Orleans-ba, azonban ott megváltozott a rend. Klaus régi tanítványa, Marcel vette át a "király" szerepét, minden az ő parancsa szerint történik. A boszorkányok nem varázsolhatnak, viszont a vér nem áll meg folyni és a parti sosem ér véget. Vajon sikerül-e Klausnak visszaszerezni szeretett városát, vagy meg kell elégednie a második helyezettel?
Azonban nem ez az egyetlen dolog, amivel Klausnak foglalkoznia kell. Hayley ugyanis terhes, a baba pedig Klausé. Az Ősi család mindent megkaphat, amit akart. Családot, otthont és nyugalmat. De vajon elég erősek lesznek ahhoz, hogy végig küzdjenek azért, amit szeretnek?
Matt Donovan és Rebekah Mikaelson az egész nyarat egymás társaságában töltötték, azonban fogadalmuk szerint ami az úton történik, az ott is marad.Tényleg így lesz? hazatérnek, aztán Rebekah megy a testvérei után New Orleansba, vagy marad Mystic Fallsban, hogy meghódítsa szőke hercege szívét?
A kérdésekre csakis akkor kaphatsz választ, ha csatlakozol hozzánk, ezért ne is húzd az időt - ha eddig még nem tetted meg - nyomás regisztrálni!
Kód:
http://lovebites.hungarianforum.com/

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Love Bites R.P.G.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Westburry University :: Játék elõtt... :: Társoldalak-