Welcome to Westburry
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Latest topics
» the monsters walk among us
Szomb. Jan. 04, 2014 10:11 am by Stephen Deschanel

» Gang Wars - Once upon a time...
Szomb. Jan. 04, 2014 10:06 am by Stephen Deschanel

» Byron&Bryana
Pént. Jan. 03, 2014 10:18 pm by Byron Donovan

» Keresett karakterek
Pént. Jan. 03, 2014 12:33 pm by Alice Westmister

» Játszótárs-kereső
Pént. Jan. 03, 2014 9:51 am by Alice Westmister

» Alice Westmister
Pént. Jan. 03, 2014 8:26 am by Stephen Deschanel

» Salem Memories
Pént. Jan. 03, 2014 12:30 am by Stephen Deschanel

» The Hogwarts Experience
Pént. Jan. 03, 2014 12:23 am by Stephen Deschanel

» Elkészültem! - avagy jelentsd, ha készen vagy
Csüt. Jan. 02, 2014 9:21 pm by Alice Westmister


Share | .
 

 Stephen & Jennifer -

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Hétf. Aug. 26, 2013 9:08 pm


Jennifer & Stephen


- Úgy nagyjából tíz perce. Őszintén szólva arra vártam mikor veszel majd észre, hiszen mindvégig itt álltam. Szóval, ha nem tudnám azt gondolnám, hogy tisztában voltál vele, hogy mindvégig Téged néztelek... - De még így sem bántana a dolog. Mégis mit kellett volna tennem? Arról már igazán nem Én tehetek, hogy Ő hétköznap kora reggel privát bulit tart a nappali kellős közepén. Amikor is Én azért jöttem le, hogy kávét főzzek magamnak, Ő már a whiskys üveget szorongatja. Nem mondom támogatom az ötletet, de nem túl korai ez még egy kicsit? Különösen, hogy nekem rövidesen mármint amint elkészültem volán mögé kell még ülnöm.
Amúgy nem hazudtam. Ez a sárga tényleg valami gyomorforgatóan, visszataszító ronda egy szín és nem is valami fiatalos. Egyébként is mint mondtam nekem túl egyszerű és visszafogott mint színben mint a ruha stílusában.
- Igen. Ez már így határozottan azt sugallja, hogy tegyél a magadévá. Dögös kis szett, szexi... Bár én jobban csípem a pirosat. Tudod, ami olyan vadító. Olyan dögösen vörös. - Akkor hát játszunk nyílt lapokkal, csak ahogyan Mi szoktunk. Nem zavartatva magam mértem végig újra és újra miközben egyre közelebb merészkedtem hozzá míg nem végül alig néhány lépés választott egy minket egymástól. Egy pillanatra a szemébe néztem majd egy ártatlan mozdulattal kaptam fel az üveget a kis asztalról.
- Bevallom tulajdonképpen kávét szerettem volna csinálni magamnak, hogy feltudjak ébredni. De Te erről már gondoskodtál. Maradéktalanul... - Vontam meg a vállamat majd a számhoz emeltem az üveget. Emiatt talán most még köszönetet is nyilvánítanék más körülmények között, de az a helyzet, hogy én neki immáron már semmivel sem tartozom.
- Te Jenn, mondd ha először hívnálak el randizni Te mit szeretnél tőlem kapni? - Persze most is Vickieről van szó. Még soha semmivel sem próbáltam meglepni. Őszintén nem is túlságosan foglalkoztatott a dolog, ahogy most sem érdekel különösebben. Szóval, csak a mihez tartás végett vennék neki valamit. Talán túlbonyolítom ezt az egészet. Ahelyett, hogy csak megállnék útközben egy virágárusnál. Én most mégis inkább arra volnék kíváncsi, hogy Ő vajon mit szeret szívesen kapni az első randin? Mire vágyik?
- Ne aggódj nem téged szeretnélek levenni a lábadról.  Virágot? Nem, az túl hétköznapi és közhelyes. Talán édességet? Talán, hiszen szereted az édeset. Azért szólj ha már közel járok... Esetleg valami cuki kis plüss állatkát? Nem, az kizárt. Utálod őket. Ékszert? Hm, nem. Az túl személyes. Segíts már egy kicsit. - Egyáltalán nem attól tartok, hogy nem sikerült majd elnyernem a szerzeményemmel Vickie tetszését. Ellenkezőleg, le sem tudom majd magamról vakarni egész álló nap. Komolyan, csömöröm van már tőle. De kétségtelenül elalélna attól is ha ez úttal semmit sem vennék neki, hanem azt kapná tőlem, amire a legjobban vágyik...

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Hétf. Aug. 26, 2013 9:36 pmStephen & Jennifer

Nem számítottam ekkora meglepetésre, hogy pont az a személy fog megzavarni a kis szórakozásomban, aki végett kényszerültem ara, hogy elszórakoztassam magam, hát ha nem süllyedek még ennél is jobban bele az önpusztításba. Ami persze ironikus, mert jobban bele gondolva most is pusztítom magam, de egy kellemesebb módszerrel. Hát akkor fojtsuk alkoholba bánatunkat.
- Megnyugtatlak fogalmam sem volt arról, hogy idő közben közönséget kaptam. Nem is tudtam, hogy itthon vagy azt pedig nem hinném, hogy a zene elhallatszik a szobádig, szóval nem is kelthettelek fel és nem vagy az a korán kelő típus, ezért nem hittem azt, hogy bárkit is zavarok. - Valójában nem is értem miért adom el ezt a kis magyarázatomat. Áh megvan! Nem szeretném ha azt hinné, hogy csak azért kezdtem bele a táncba, mert abban reménykedtem, hogy felbukkan és végig nézi utánam sóvárogva. Azt hiszem az a hajó már elúszott.
- Ennek a szettnek nem kellene semmit sem sugallnia, mert nem abba a bizonyos csábító kategóriába tartózik. - Számomra ez csak egy egyszerű hétköznapi fehérnemű, ha arra vetemednék, hogy megpróbálnám elcsábítani biztosan dögösebb szerelésben állnék előtte. De akármilyen meglepő már letettem erről a célomról.
- Tudod még a feltételezés is nevetséges, hogy te valaha elhívnál randizni, csak mert sosem tennéd meg én pedig sosem mennék bele. De a te kedvedért képes leszek eljátszadozni a gondolattal. - Már megint annál a témánál kötöttünk ki amiről legkevésbé van kedvem beszélni. Máskor zavarna, hogy csak fehérneműben állok előtte és az állítólagos barátnőjéről kell beszélnünk, de most megpróbálok jó testvér módjára segíteni neki.
- Nos szerintem lényegtelen, hogy én mire vágyok, hiszen Vickieről van szó. Már nem kell levenned a lábáról ezért az apróbb és közhelyes ajándékról lemondhat. Szerintem vegyél neki olyan ajándékot ami téged is boldoggá tenne. Mondjuk, tudod egy olyan dögösen vörös fehérneműt. - Nem akartam nevetni, de akkor is annyira vicces hogy ezt kell eljátszanunk egymással. Azt hittem már ennél rosszabb már nem lehet, de közben kiderült, hogy még csak most fogom megtudni milyen is a poklok pokla.

_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Csüt. Aug. 29, 2013 10:56 pm


Jennifer & Stephen


- Ne aggódj. Nem csaptam fel kukkolónak. Egyszerűen csak én is hozzád hasonlóképp abban a tudatban voltam, hogy egyedül vagyok a lakásban. Csak egy kávét szerettem volna csinálni magamnak. egyébként pedig jól tudod. Valóban nem keltem volna fel, de ma Vickievel kell találkoznom. Megígértem neki. - Ez inkább amolyan egyik feltétele volt az idézőjeles kapcsolatunknak. Többet kell vele lennem. Teremtőm, még randizni is elhívtam, hogy ne érezze magát annyira elhanyagolva, mint amennyire egyébként van. Továbbá ez is amolyan elvárása volt, szóval kénytelen leszek őt megismerni. Miből gondolja, hogy most nem ismerem? Már mindent tudok róla, amit tudni érdemes egy nőről... Úgyis mondhatnám kipróbáltam vagy felpróbáltam? Mindkét állítás igaz és helytálló volna. Arról pedig fogalmam sincs, hogy ez az állapot meddig tartható így. Csakis önmagát ámítja vele. Én pedig belementem a játékába. De nem gondolom, hogy ez alatt a néhány alkalommal majd közelebb kerülünk egymáshoz illetve csak amennyire eddig is. Megszeretni nem fogom. Nem tudom... Persze annyiszor mondom ki és hazudok a szemébe amennyiszer csak szükségét érzem, de ettől még semmi sem fog megváltozni. Nekem ugyan úgy Jenni kell... Aki a legutóbbi alkalommal csúnyán belegázolt a férfiúi büszkeségembe, amit egyelőre még nem sikerült maradéktalanul megbocsájtanom neki. Nem, nem a csalódás vagy a sértettségem az ami közénk áll, hanem Ő maga.
- Igazad van. A múltkori kis hálóruhád sokatmondóbb és csábítóbb volt. Különösen mert egyetlen mozdulattal le tudtam volna tépni rólad az egészet úgy ahogy van. De milyen kínos is lett volna. Ezt mégsem tehettem veled... - Nem az volt a szándékom, hogy minél zavarba ejtőbb helyzetbe hozzam. Amúgy sem sikerülhetett volna, hiszen mindketten csúnyán kudarcot vallottunk. Elhamarkodtam a dolgot. Most már tudom, hogy nem kellett volna. Sokkal türelmesebbnek kellett volna, hogy legyek.
- Ugyan már Jenni, ez csak egy ártatlan kis szívesség. - Nos, azt kell hogy mondjam közel jár az igazsághoz. Valóban soha sem hívnám el randizni, hiszen felesleges is volna. Amúgy is vétek volna foglalni az asztalt egy drága étterembe, ahová el sem jutnánk vagy csak több órás késéssel.
- Nos, úgy hiszem azt már tényleg nem szükséges. Elegendő hozzá egyetlen szó... De mindegy is. Ugyanis briliáns... - Mosolyogva fogtam két kezem közé az arcát, majd mivel tudtam, hogy úgy is eltolna magától, ezért közelebb hajoltam hozzá és egy hatalmas puszit nyomtam egyenesen a ajkaira amolyan köszönetképpen.
- Más körülmények között ha nem volnék már így is késésben megkérnélek, hogy tarts velem, de bizonyára Te is nagyon elfoglalt lehetsz. Egyébként ha már az üzletben leszek szeretnéd ha kárpótolnálak a minap történt kis balesetünkért a hálóruháddal? - Mert nagyon szívesen megteszem. De neki egész biztosat nem vöröset vennék. Nem tudom, de valahogy az sem igazán illik hozzá. Túlzásnak tartanám...

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Pént. Aug. 30, 2013 2:08 amStephen & JenniferHm, ha tudtam volna hogy közönségem is fog lenni akkor talán mást vettem volna fel, már csak azért is, hogy jobban fájjon neki, hogy engem sosem kaphat meg. Fáj neki, a büszkeségének, hogy még mindig nem fektetett meg, ugye?
- De aranyos! Megígérted neki, ez vicces. Na és mióta szokásod behódolni akár egy nőnek is? Még a végén nem figyelsz oda és azon kapod magad, hogy papucs lettél. - Nagyon is irritál, hogy már megint Vickieről van szó, de igyekszem ezt nem tudtára adni. Ha én nem lennék akkor nagy valószínűséggel ők sem ismernék egymást! Gratuláltok magamnak, így csak a saját dolgomat nehezítettem meg. Remek.
- Jobban érzed magad attól, hogy ahelyett hogy elfelejtenénk a történteket, újra felemlegeted? Mert én a történtek után sem érzem magam kínosan veled tartózkodni egy légtérben. Ja és ne felejtsük el, hogy kettőnk közül nem én voltam az, aki téged került. - Stephen került engem napokig, megértem meg volt sértve. Úristen! Hogyan gázolhattam bele ennyire a büszkeségébe? Remélem azért túl fogja élni ezt a hatalmas sérelmet.
- Nem tartozok neked semmivel sem, ezért nem kell szívességet tennem neked, rémlik? - Nem szívesen gondolok arra, hogy nem sokára találkozik azzal a tramplival és iszonyúan boldog fog lenni, mert segítettem Stephennek ajándékügyileg. Meg sem érdemli.
- Tudod megköszönném ha ilyen soha többet nem fordulna elő. Mégis mire volt ez jó? - Flegmán befintorgok, mégsem kezdhetek örömtáncba csak attól, hogy ajkaink pár másodperc erejéig találkoztak egymással. Csak játszik velem, hát akkor ideje beszállni újra a ringbe.
- Ha már tényleg ott leszel, miért is ne? Mondjuk szerintem aranyos lenne egy halvány rózsaszín babydoll, de ne a szajhás fajtából, hanem az egyszerűbbet amin van egy kis csipke díszítés, visszafogott mégis csábos. - Gondolom már most megbánta, hogy felajánlotta, hogy kárpótol. Amúgy is a férfiak nem szoktak oda figyelni a nőkre és azon sem lepődnék meg ha egyáltalán nem kapnék tőle semmit, vagy az elmondottak szöges ellentétével állna elém.
- Szerinted tetszene Nicknek? - Mindig is szerettem a legjobbat a végére tartogatni. Biztosan most azt gondolja rólam direkt teszem ezt, pedig egyáltalán nincs ezzel semmi hátsószándékom se.
- Azt hiszem elfelejtettem megemlíteni, hogy pár napja járt itt és téged keresett. Egészen kellemes társaság, csak túl türelmetlen. Azért mégis jobban ismered tőlem, mit gondolsz megéri rábólintanom a randi felkérésére? - Hiszen a legjobb barátjáról van szó, ezért számítani fog valamennyire, hogy milyen véleménnyel van róla. Ami pedig engem illet szerintem már egészen rám férne egy férfi, legalább elterelné a gondolataimat.

_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Szomb. Aug. 31, 2013 3:48 pm


Jennifer & Stephen


- Fogalmam sincs miről beszélsz. Ez csak egy kis apróság. Áldozat egy nagyobb cél érdekében. - Ez most biztosan fájhat. Csak hogy a minap érte is meghoztam bizonyos áldozatokat akadt amelyiket gondolkodás nélkül, Ő ezt láthatóan mégsem tudta értékelni. Hagytam magam megalázni, gyengének mutatni előtte... A semmiért. Akkor azt gondoltam, hogy megéri. Hát tévedtem. Többé nem fog előfordulni, erre mérget vehet. Egy szóval sem hazudtam. De az a helyzet, hogy Ő már az igazat sem képes elhinni nekem, amit talán meg is értek. De mikor próbált Ő megbízni bennem? Egy olyan alkalmat mondjon, csak egyet. Hogy akkor mi fog történni. Újra megpróbálom.
- Lássuk be igazán nem volt nehéz dolgom. Egyébként pedig nem éreztem úgy, hogy nekünk a történtek után lenne még miről csevegnünk, hacsak nem szeretnél nosztalgiázni. - A viselkedését tekintve ezt egy határozott nemnek veszem. Így viszont tényleg nincs miről beszélnünk. Már így is túl sokat engedtem önmagamból látszhatni. Ami úgy szintén hiba volt, jelentéktelen, hiábavaló vagyis teljesen felesleges. Igen. Fájt. De változtatna az bármin is ha ezt őszintén bevallanám a tudtára adva?! Igen, bassza meg. Én is tudok csalódni valakiben.
- Rendben, akkor nevezd csak aminek akarod. Lényegtelen. - Most már tényleg nem számít. Néhány napja már lezártnak tekinteni a dolgot. Próbálok valami mással foglalkozni. Mondjuk Vickievel? Igen. Ami máris megéri ha néhány percre képes elterelni a figyelmemet mondjuk egy dögös vörös fehérneművel.
- Majd igyekszem észben tartani... - Hogy mi van? Próbálok mindehhez minél értelmesebb képet vágni. Pillanatnyilag még abban a fázisban vagyok, hogy próbálom felfogni, elképzelni amit most nekem szóban levázolt, mégsem túlzásba vinni. Mint a legutóbb, amikor is túlságosan csábított a látvány.
- Bizonyára. De Nicole-nak még inkább. Gondolom azt is elfelejtette megemlíteni, hogy hosszú hónapok óta barátnője van, aki nem mellékesen már a nagy napjukról áradozik. Aljas egy húzás. Akár büszke is lehetnék rád, hogy tanultál tőlem valamit. Tudod Nicole híres elmélete, hogy történjék velük bármi nekik örökre együtt kell maradniuk. Soha életemben nem hallottam még ennél szánalmasabbat, de működik. Nick már annyiszor megcsalta, hogy másnak már nem volna bőr a képén. Vickiet is szerette volna kipróbálni. Még rá is bólintottam, de aztán valahogy mégis csak sikerült pofára esnie. De azt azért nem gondoltam volna, hogy éppen Te leszel a következő. Nos, biztosra veszem, hogy tetszene neki. Nick szereti az ilyen kis ártatlan szereléseket... Esetleg lenne még bármi kérdésed vele kapcsolatosan? - Ugyanis szívesen elláthatom még néhány értékes információval amennyiben volna még kérdése. Az eszem megáll... De innentől nincs megállás. Eddig minden tökéletes. Mondhatom Nick tényleg jól benyalta magát. Máris az első randira készülnek? Briliáns. Senki ne kérdezze, hogy nem szakad le a pofám, hogy ezt teszem Jennivel, de szó szerint bármire képes vagyok, hogy belássa végre neki rám van szüksége, csakis rám. Még ha ehhez a lehető legaljasabb ember karjai közé kell is löknöm Őt. Könnyű volt rábeszélnem, hogy úgy mondjam nem kellett túl sokáig győzködnöm, hogy szedje fel a húgomat csak úgy mint a többi nőt. Legyen hozzá jó, bánjon vele úriemberként, tegye az Ő kis hercegnőjévé, lopja be magát a szívébe és törje össze! Hogy mi lesz ha ez kiderül? Egyértelműen meggyűlöl. De én ennek a lehetőségét is vállalom! Mire jó mindez? Meglátjuk ha egy reggelen meghitten összebújva hirtelen azt közli majd vele, hogy nem szereti. Majd visszamegy szépen Nicole-hoz. Hasonlóképp mint én Vikciehez? Igen. De akkor talán belátja, hogy neki már senkije és semmije sem maradt rajtam kívül és azon kívül mint amit irántam érez. Mert én Vickiet egyetlen szó nélkül hagynám el...

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Szomb. Aug. 31, 2013 8:04 pmStephen & JenniferVicces, nagyon vicces. Kutyából nem lesz szalonna, ahogy Stephenből sem lesz egyik napról a másikra odafigyelő és szerető barát. Akár feltételezhetném azt is, hogy csak azért fordít ennyi figyelmet Vickie felé, hogy nekem fájdalmat okozzon, de akkor nem képzelnék túl sokat magamról? Végül is akármennyire is szeretném nem mindig körülöttem forog a világ, ahogy nem kapok meg annyi figyelmet, mint szeretnék. Nem mondom, hogy fáj őket együtt látnom, csak ne az én szemem előtt akarják eljátszani mennyire szeretik egymást.
- Szerintem anélkül is szétteszi neked a lábait, hogy eljátszanád előtte, hogy törődsz vele és fontos számodra, mert mindketten nagyon jól tudjuk, hogy te csak egyvalakivel szoktál törődni, az pedig saját magad vagy. - Nem hinném, hogy tévedek. Ismerem már Stephent annyira, hogy ha bármit is művel azt csak is magáért teszi, másért még a kisujját sem képes megmozdítani, hacsak neki abból származik valami előnyös.
- Nosztalgiázás alatt arra gondolsz, hogy heves csókolózásba kezdünk, miközben a mellemet fogod? Mert ha igen, akkor kösz, de nem szeretnék nosztalgiázni. - Persze az két külön dolog amit mondok és gondolok. Mert valójában nem is vágyok másra, mint hogy erősen megragadjon és ugyan ott folytassuk ahol múltkor abbahagytuk, csak most tovább is szeretnék eljutni mint pár csók és tapi. Én ennyivel nem tudok megelégedni.
- Nagyon hálás lennék ha tényleg nem felejtenéd el amire kértelek. - Ha már volt olyan kedves és felajánlotta, hogy kárpótol éltem is a lehetőséggel, bár gondolom nem számított erre. De egy csábos rózsaszín szerkó mindig jól jöhet a ruhatáramban. Sosem mondanám ki hangosan, de erősen remélem, hogy sikerült elképzelnie milyen hálóruhára is vágynék és majd megöli a fene, hogy az említett szerelésben szemügyre vehessen.
- Természetesen elfelejtette megemlíteni ezt az apróságot, de szerintem tisztában volt azzal, hogy ha mi róla beszélünk akkor ez ki fog derülni és tetszik a vakmerősége. Hm, Nicole és Nick de egymásra találhattak. - Akaratlanul is elnevettem magam. Nem vagyok jó ember ez abból is látszik, hogy teljesen hidegen hagy, hogy van barátnője, attól miért ne érezhetnénk jól együtt magunkat.
- Tudod jó, hogy még az elején ez kiderült, mert legalább nem kell attól tartanom, hogy túlzottan elkezdene kötődni hozzám. Nem vágyok tőle nagy szerelemre, mindössze pár karbantartó dugást várnék el tőle. - Mekkora ribanc lehetek most, ch. Nekem is vannak igényeim és szeretem a szexet. Jobban belegondolva egyáltalán nem illene rám a ribi jelző mert nagyon is megválogatom kikkel fekszem le és még Stephen nem került fel arra a bizonyos listára.
- Nincs több kérdésem, legyen a többi meglepetés, szeretném kitapasztalni mire is kellene számítanom. - Mosolyogva léptem nagyon közel hozzá, hogy szépen megveregessem a vállát.
- Köszi a segítséget. - Ez a játék pedig úgy fair kettőnk között ha én is megteszem azt amit Stephen velem mer művelni. Ezért is adtam ajkaira egy gyors szájra puszit, de még azelőtt elhúzódtam tőle mielőtt túl sok mindent látna a dolgok mögé, vagy esetleg az ártalmatlan pusziból szenvedélyes csók lenne.
- Szeretném folytatni az egyszemélyes bulimat és ha végre elhagyod a házat bele kezdhetek a meztelen fürdőzésembe is. - Nem az alkohol beszél belőlem, szeretek meztelenül csobbanni egyet, mert akkor nem kell attól tartanom, hogy napozási csíkjaim lennének.
- Amúgy is téged gondolom már Vickie nagyon vár, ideje lenne menned, nem? - Remélem iszonyú boldogok fognak lenni együtt a mai nap folyamán és azt is remélem, hogy gyomorrontást kapnak, vagy bármi egyéb amitől ez a csodálatosnak ígérkező napjuk katasztrofálissá nőheti ki magát.

_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Hétf. Szept. 02, 2013 3:35 pm


Jennifer & Stephen


- Igaz. Hazudtam már nagyobbat is annál mikor azt állítom szeretem, mindennek a tetejébe pedig mindenféle szégyenérzet nélkül a szemébe mondom... Mindketten tudjuk, hogy a szégyenérzet hiányzik belőlem jobban mondva nekem már kevésbé, azt is hogy alkalomadtán van bőr a képemen, de ugyan akkor Jennifer... A csalódásra én is képes vagyok és ahogy mindenki más, túl leszek rajta. - Fogalmam sincs mennyi Vickienek és hányszor kell hozzá széttennie a lábait, de túl leszek rajta. Igen, van őr a képemen. Nem, nem szégyellem magam. Igen, akkor is volt mikor megzsaroltam Trevort... Aljas rágalom. Szóval amikor megállapodtunk valamiben méghozzá fair ajánlat volt, de engem csak a dolog ráeső része érdekel igazán. Szóval kénye kedve szerint ihatta le magát, sőt még a húgomra is rámászhatott, a lényeg annyi volt, hogy az én ágyamba teperje le és hogy gusztustalan alkoholszag lengje körül. Mindenkinek úgy a jobb ha elfelejtjük. Ugyan akkor az ajtóm újraüvegeztetése már nem volt a számításban. Mondhatni Trevor túl jó munkát végzett és úgy hiszem egy hamar nem is fog megfeledkezni róla.
- Nos, nem. Ha szeretnéd ez úttal a melleid helyett a fenekedet is foghatom. - Hm, sajnos Mi ezt már sehogyan sem tudnánk elölről kezdeni, pedig biztosra veszem, hogy sikerülne elérnem, hogy belém szeressen. Képes volnék rá. Tudnék olyan férfi lenni, akit maga mellett szeretne látni.
- Jenn, mindketten tudjuk, hogy milyen szívélyes is a Te hálád... - Annyira, hogy én köszönöm, de nem szeretném újra megtapasztalni. Mert az tudott fájni. Még egyszer pedig nem tudnám elviselni. Még akkor is ha majd megesz a fene, hogy láthassam abban, amit neki fogok venni. Mert azt szeretném ha azt csakis nekem viselné, ha engem akarna benne elcsábítani. De tudom, hogy erre most semmiképpen sem kerülhet sor.
Meglepetés... Hm, hát hármunk közül valaki egész biztosan meg fog lepődni végül. Nincs más dolgom mint türelmesen kivárni és nem belefojtani Nicket a reggeli kávéjába. De csak egyszer merészeljen erről beszélni és biztosítani fogom róla, hogy neki már a büdö9s életben nem fog gyereke lenni, merthogy nemzőképtelenné teszem. Az egy dolog, hogy megengedtem, hogy segítsen nekem és a legjobban benne tudok megbízni, de ez még egyáltalán nem azt jelenti, hogy hagyni fogom visszaélni a helyzettel. Ami azt illeti én is jó viszonyt ápolok Nicole-al, ugyan akkor még nem volt alkalmam felpróbálni, de mit tudjuk valamire alkalmat keríteni a legegyszerűbb, csak egy jó ok kell rá.
- Igen, azt hiszem mi is megejtünk a mai nap során néhány karbantartó dugást, még mielőtt megjegyezné, hogy elhanyagoltam mostanság. - Ennyit a kávémról. Ennyit a pontosságról. Már most rohadtul elkéstem. Vagy egy tucatnyi nem fogadott hívás lehet már odafent a telefonomon. Lássuk csak, még fel kell öltöznöm... Útközben még vennem kellene valamit annak a hisztis tyúknak.
- Csobbanj óvatosan. Kora reggel még hideg a víz. - Ebbe most inkább bele sem szeretnék gondolni. Ahogy abba sem milyen könnyedén ragadhatnám meg, lökhetném a falnak vagy teperhetném le, hogy a mi előbb milyen könnyedén magamhoz tudtam volna húzni, amíg azt a röpke kis puszit kaptam majd nem engedtem volna a szorításból. De az az igazság, hogy nekem már fogalmam sincs, hogy mit akar és amíg nem tudom biztosan, addig semmit sem tehetek. Tehát ha nincs más, akkor magára hagyom a nappaliban...

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Kedd Szept. 03, 2013 7:29 pmStephen & Jennifer

Ha azt merészeli képzelni, hogy Vickievel való látszatkapcsolatára féltékeny leszek, hát jól hiszi. Mert iszonyatosan zavar még a gondolata is annak, hogy ők ketten együtt vannak, de minden erőmmel igyekszem leplezni. Nem is értem miért vagyok ennyire féltékeny, hiszen Stephen nagyon is tapló és szexis, pont az estem. Miért mindig a rossz fiúkra gerjedek? Ez lesz még a vesztem.
- Pedig tudod ha nem ismernélek ennyire még el is hinném, hogy oda vagy érte, de így maximum csak az alakításodat tudom díjazni. - Nem hinném azt, hogy a csalódást csak úgy puszta véletlenségből hozta fel témának, szerintem nagyon is szeretne ezzel valamire célozgatni, valami olyasvalamire amit most nem szívesen reagálnék le.
- Hm, mit is mondtál? Ha szeretném? Tudod ha inkább bevallanád, hogy te mennyire szeretnéd akkor talán még meg is engedném. - Mondjon akármit, nagyon is tudom hogy vágyik arra, hogy megérintsen, ahogyan én is, hogy hozzám érjen, csak én még erősen a tagadás fázisban vagyok.
- Megint témánál vagyunk. Ennyire nem tudod túltenni magad a történteken, mert ha gondolod fordulhatunk szakemberhez is a kis problémánkkal. - Nem gondoltam komolyan és szerintem Stephen sem lenne benne, de ha mégis akkor miért ne ülnék be egy szakemberhez, hogy megtudjuk a nyilvánvalót? Vonzzuk egymást, de a büszkeségünk túl nagy ahhoz, hogy képesek legyünk ezt beismerni. Ez a saját diagnózisom, jobb mint Fraidé lenne.
- Remélem jól fogjátok magatokat érezni. - Mindezt egy cinikus mosollyal arcomon közöltem vele. Még attól is felfordul a gyomrom ha arra gondolok, hogy ők ketten...
- Mondanám, hogy csatlakozz hozzám és akkor egyikünk sem fázna a vízben, de sajnos neked már más terveid vannak mára. - Hogy miért teszem ezt? Egyszerű! Mert élvezem. Ahogy azt is, hogy kacéran nézve rá vezettem le egyik melltartó pántomat szép lassan vállamon. Nem sokára ideje lenne levenni, ha már meztelen fürdőt emlegettem.
- Talán nem lenne rossz egy kicsit együtt fürdőzni. - Szemrebbenés nélkül figyeltem minden egyes reakcióját, ahogy közelebb léptem hozzá. Őszintén kedvem lenne újból megcsókolni, de nem szeretnék pofára esni mikor ellökne magától mert rá vár a kamu szerelme.

_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Hétf. Szept. 09, 2013 4:49 pm


Jennifer & Stephen


- Mindketten tudjuk, hogy nem elég jó. De Vickie sem ahhoz, hogy átlássa a helyzetet. - Sajnálnom kellene, de nem tudom. Kihasználom a lehető legmocskosabb módon. Ami pedig külön gerinctelenségnek számít, hogy Ő láthatóan tényleg szeret és élvezi az együtt töltött időt. De én sosem fogom szeretni. Mert nem tudom Őt szeretni. Mégis ha azt fogom állítani elfogja hinni nekem. Akármilyen hihetetlen, de nagyon is úgy tekintek erre, mint egy kényszerállapotra. A természetes vonzalom megvan közöttünk, ami minden férfiban megvan egy szemrevaló nő láttán. De semmi több. Nem kötődöm hozzá. Nem akarok tőle semmi egyebet mint a szex. Nem akarok vele lenni. Nem akarom szeretni. Nem érzem, hogy szükségem volna rá. Jobban mondva nem Ő az, akire szükségem volna.
- Miért is tagadnám? Őrülten szeretnék beférkőzni a szoknyád alá. Így most jobb? - Ezt nevezik tisztességes játszmának, ahol a felek őszinték egymáshoz? Persze még így sem nevezném nyílt lapú játéknak, mert akkor elmondtam volna mire kértem Trevort majd Nicket. De nem érdekel. Egyik sem érdekel. Bármire hajlandó vagyok. Bármit megteszek. A magaménak akarom! Talán teljesen elment az eszem és csupa rossz döntést hozok meg, de valamiért úgy érzem muszáj megtennem. Tudom, hogy Ő is szeretné. Arról viszont már én tehetek, hogy nem tud megbízni bennem. Fogalmam sincs, hogy ez valaha megfog-e változni... Talán ha egyszer, csak egyszer engedne a vágyainak és megtapasztalná milyen a túloldalon lenni velem... De folyton eltaszít. Magához húz utána pedig eltaszít. Önmagával dacol.
- Minden létező és járható utat megfogok tenni. Nem számít mennyire mocskos. - Szerettem volna feladni és továbblépni. Miért nem tudom? Mintha nem volna lehetséges. Egy életem tudom ezt így folytatni. Talán Vickievel maradok és együtt maradunk, hiszen Ő már mindent tud, amit tudnia kell. De akkor sosem tapasztalom meg, hogy milyen érzés tüzes testét birtokba venni.
- A házassági tanácsadás esetében előbb nem kell házasságot kötni? - Magunkat ismerve a haját tépve rohanna ki a szerencsétlen idióta, de minimum, hogy az elmegyógyintézetig meg sem állna. Ugyan akkor kötve hiszem, hogy valaha is részt fogok venni ilyen vagy ehhez hasonló foglalkoztatásokon. Akkor már inkább aláírom azokat a tetves papírokat, szerződéseket. Nincs az a nő, aki megérne annyit, hogy én végigüljek- és hallgassak egy olyan előadást, ahol megmondják nekem miféle szabályok szerint éljek.
- Ennél már csak az lett volna őszintébb ha azt kívánod szoruljak belé. De azért köszönjük. - Ez a cinikus mosoly és mindig sóvárgó tekintet nem túl nyerő párosítás. Éppenséggel feltudom fogni, amit mond csak amikor a szemébe nézek közben valami egészen mást látok. Mint aki minden egyes alkalommal ellent mondana önmagának.
- Sajnálom, de nekem egyáltalán nincs ínyemre, amikor egy nő maga válik meg a ruháitól. Jobban szeretem saját kezűleg csinálni a dolgot vagy éppen a fogaimmal lehúzni a bugyiját ha ahhoz van kedvem. Abban mégis mi volna az izgató ha fél perc alatt csak úgy ledobálsz magadról mindent, ahogy Te is tetted az imént. - Számmora semmi. A közelsége viszont egyre inkább aggaszt. Nem magam miatt. De mi van ha ez úttal nem akarok uralkodni magamon?

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Kedd Szept. 10, 2013 2:52 amStephen & Jennifer
- Azt hittem ennél nagyravágyóbb vagy és eléggé meglepő, hogy tényleg képes vagy ennyivel beérni. - Szóval ennyi lenne? Képes lenne beérni Vickievel csak mert hajlandó vele lefeküdni? Nem, erre bármelyik nő képes lenne, tekintve hogy nagyon parti képes egyed... De mégis az időzőjeles barátnőmet kell erre felhasználnia? Tény, hogy féltékeny vagyok, mert nem neki járna Stephen figyelme, még akkor is ha csak addig mutat bármiféle figyelmességet iránta még felette, vagy alatta van.
- Határozottan jobb, néha pár elismerő szó csodákra képes, főleg azok után, hogy tudattad velem nem is vágysz rám. Sikerült végre eldöntened, hogy mit is szeretnél? Mert nem lesz jó vége ha mindig ellentmondásokba ütközöl. - Ezt akár magamnak is elmondhattam volna, de másokat sokkal érdekesebb kioktatni. Vágyom rá, de mégis félek, nem akarok csak egy lenni a sok közül, én akarok lenni az egyetlen, aki mellett úgy érzi, hogy senki másra nincs szüksége. Ez is csak egy naiv gondolat, mert Stephen nem változik meg, mindig is nőcsábász marad.
- Hű, nagyon elhatározottnak tűnsz. - Mit is mondhatnék? Sok sikert kívánok hozzá. Tegyen csak azt amit akar, hát ha addig sikerül rájönnöm, hogy én mire vágyok valójában. Szeretném azt hinni, hogy csak a hormonok zavarnak össze, de mindig kis könnyebb volt kifogásokat keresnem, mint szembe néznem a valódi problémával.
- Egészen érdekes, hogy a házasságot felhoztad, csak mert én egyetlen célzást sem tettem a házasságra. - Tényleg nem, mégis mi ütött belé? Mikor azt mondtam, hogy szakember én valaki olyasmire gondoltam aki összébb hoz minket és elérné, hogy ne akarjunk egymás nyakának esni minden adandó pillanatban.
- Szívesen, máskor is lesznek számodra ilyen jó kívánságaim. - Tényleg azt hiszi, hogy érdekel, hogy vele fogja tölteni a napot? Ami azt illeti igen, de neki nem kell tudnia. Zavar! Még szép, hogy zavar hogy együtt szórakoznak ameddig én utána sóvárgok, de remélhetőleg Nick lesz olyan kedves és segít túljutnom a Stephen krízisen.
- Csak azt ne mond, hogy nem találod izgatónak, hogy így vagyok előtted. - Mióta is várhat már arra, hogy ennyit lásson belőlem? Talán mióta először megpillantott? Remélem megjegyzi a látványt, mert nem sokszor fog így látni.
- Remélem élvezni fogod, hogy azt az üres fejű lotyót vetkőzteted. - Ennyi jó kívánságot egy napra! Talán Vickie megengedni neki és még élvezi is, de velem nem fogja azt eljátszani amit vele is. Ha rólam szeretne bármit is levenni ahhoz meg kell szenvednie, és még nem érzem azt, hogy igazán szenvedne.
- Sajnálatos módon mi nem vagyunk olyan helyzetben, hogy akár azt is megengedd magadnak, hogy bármit is levegyél rólam és veled csak az időmet vesztegetem. Talán Nicknek jobban fog tetszeni a látványom. - Hogy dühös vagyok-e? Meglehet! Annyira azért még sem, hogy az első randi alkalmával lefeküdjek Nickkel, de azért ki nem szeret játszani a tűzzel? Ami pedig engem illet nincs több mondanivalóm neki, szaladjon csak a kamu barátnőjéhez, de azért mégis reménykedek benne, hogy mindvégig csak rám tud majd gondolni.

_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Hétf. Szept. 16, 2013 4:14 pm


Jennifer & Stephen


- Ennél nagyravágyóbb, minthogy képes legyek beérni ennyivel? Miért? Mégis mire kellene vágynom? Te kényszerítettél arra, hogy mástól kapjam meg, amit tőled szerettem volna. Te löktél a barátnőd odaadó karjaiba. Nem hiszem el, hogy azt vártad volna tőlem, hogy szenvedjek miattad... - Megtettem volna. Még mindig megtenném csak kérnie kellene. Eldöntenie végre, hogy mit is akar valójában, mert nekem már fogalmam sincs róla. Szeretne a közelében tartani mint egy ölebet, majd amikor elérjük a veszélyzónát és egy fokkal közelebb kerülünk egymáshoz, akkor vonakodni kezd és ellök magától. Kibúvókat keres mint egy gyerek. Játsszuk ezt  macska-egér játékot, de mindketten tudjuk hogyan szoktak végződni az efféle fogócskák. Többé nem becsülöm alá és most már nem válogatom meg az eszközeimet. Eddig túl finomkodó voltam vele szemben. A Trevor ügy sem tekinthető még komoly dolognak, mert közbeléptem. De ez úttal nem fogok. Tudja csak meg milyen amikor igazán játszanak vele, amikor végül semmibe veszik, mert semmit sem jelent. Meglehet, én nem tudnám végigcsinálni. De tudok valakit, akit igen. Azt hiszem tényleg nem gyűlöl még eléggé, akkor erre most rádolgozunk egy kicsit. Ha már nem képes szeretni, akkor megtanítom gyűlölni.
- Egy napon Te fogsz rám vágyni. Arra, hogy rád nézzek úgy mint más nőkre, hogy téged akarjalak felfalni a tekintetemmel, hogy rád vágyjak úgy... De belegondoltál már abba, hogy akkor mi lesz ha már későn kapsz észhez? Az mennyire fog majd fájni, hogy elkéstél. Hogy ami téged illet meg, mégsem a tiéd? Jól van Jenni. Kínozz csak ameddig akarsz. Elviselem. - Még nem tudom hogyan, de erre egyedül nekem kell megoldást találnom, mert ez egyedül az én problémám. Nem tudom mi az amit kevésbé tudok elfogadni. Mindaz amit tesz azért, hogy szenvedni lásson vagy a színtiszta tény, hogy mindketten tudjuk senkitől sem fogja megkapni azt amit tőlem mégis többet jelent neki, hogy így lát. Az első nő az életemben, akit nem kaphatok be és ha azt hiszi, hogy ebbe belepusztulok, akkor jól hiszi. Úgy érzem magam mint valami szenvedélybeteg drogfüggő, aki elvonási tünetektől szenved és bármit megadna az anyagért, mert iszonyúan kell neki. Koránt sem vagyok már olyan türelmes mint eleinte voltam vagy mint amilyen szeretnék lenni. Iszonyúan szeretnék, de nem tudom. Mondhatni már amolyan nyílt titokként kezelem ezt a dolgot. Tudjon csak róla, hogy rá fáj a fogam és hogy idővel megfogja adni nekem azt, amit annyira akarok tőle. Mindegy, hogy meddig menekül előlem, hogy meddig áll ellen a saját vágyainak.
- Mindaddig amíg nem az enyém nincs jelentősége. - Addig teljesen mindegy, hogy minek találom. Mit számít, hogy még ebben a pillanatban nekiesnék és garantáltan nem jutnánk tovább a nappali kanapéjánál, de kit érdekel? Nem teljesen mindegy... Ha kell ennek a lakásnak minden szegletében hajlandó vagyok, de csakis kizárólag vele!
- Oh, megígérem neked, hogy minden egyes pillanatát. Közben pedig mindvégig rád fogok gondolni. Tudod, úgy fogok vele bánni mint egy főnyereménnyel, mintha csak veled tenném. - Remélem kielégítő válasszal szolgáltam. Nagyon is élvezni fogom, de még mennyire. Csak azt tudnám mit kellene végre tennem ahhoz, hogy ne kívánjam folyton.Komolyan néha úgy érzem feltudnék robbanni és nincs semmi, ami ezt a vágyamat csillapítani tudná.
- Tudod mit? Veled kivételt fogok tenni. Türelmesen kifogom várni, amíg Te magad szabadulsz meg tőlük, mert már nem bírod tovább, hogy mindenki megkapja, amit akar, csak Te nem. - Hogy én hogyan fogom megkapni, amit akarok? Nos, az csakis rám tartozik és a részese lehet.  

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Szer. Szept. 18, 2013 12:00 pmStephen & Jennifer

Oh hát persze, hogy már az is az én hibám, hogy Vickie mellett kell vigasztalódnia. Én egyáltalán nem akartam azt, sőt nem is akartam ellökni magamtól, de ezt diktálta a józan eszem. Mégis miért engedném magamhoz közelebb, hogy aztán rólam is el tudjam mondani, hogy sikerült becserkésznie? Csak mert mindig nem tudom elhinni, hogy egyetlen egy nőért is képes lenne megkomolyodni és abbahagyni a szoknyavadászást. Én pedig nem akarom magam kitenni akkora csalódásnak és megalázottságnak, amit kapnék tőle, mert valljuk be nagyon esélyes, hogy miután megkapott úgy el is dob. Stephen nem a hosszú és tartós kapcsolatokról híres.
- De! Nagyon is szerettelek volna szenvedni látni! - Tényleg! Legalább megpróbálhatott volna egy kicsi időt azzal tölteni, hogy vágyik rám ahelyett, hogy rögtön máshoz ment volna vigasztalódni. De nem neki egyből be kellett férkőznie az időzőjeles legjobb barátnőm fehérneműjébe, szerintem ez nem véletlen volt, hogy pont Őt nézte ki magának. Annyi más nő akadt volna erre a posztra, mégis a hozzám legközelebb állót kellett erre felhasználnia, remek!
- Miattam igazán nem kell aggódnod. - Csak ennyit tudtam hozzáfűzni, őszintén nem akarok abba bele gondolni, hogy mi lesz ha már túl későn fogok rájönni, hogy minden amit eddig elkövettem az egy hatalmas hiba volt és egyedül én voltam az aki a boldogságom útjában állt. Nem érzem magam arra készen, hogy megpróbáljam vele és megtudjam mi lenne ha... nekem erre idő kell, hogy fel tudjak készülni a legrosszabbra is. Tudom mennyit jelent neki egy nő, mégis miért bánna velem másként, mint a többivel? Erre aztán tényleg nincs garancia, de én nem fogok egy lenni a sok közül.
- Tedd azt. Legalább okozol neki pár szép pillanatot. - Végre emberszámba fogja venni ha tényleg olyan bánásmódban fogja részesíteni, mint ahogy elmondása szerint nekem járna. Természetesen tudom, hogy mire megy ki a játék és még szép, hogy zavar hogy ezt velem is megosztja, de megpróbálok nem dührohamot kapni, még akkor sem ha ezzel nagyon is a határokat feszegeti.
- Szóval türelmesen várni fogod? Rendben! Akkor kezdődjék a várakozásod. - Egyáltalán nem éreztem magam pofátlannak, annyira nem hogy küldtem felé egy puszit gúnyos mosolyom kíséretében és már hátat is fordítottam neki, hogy legyen alkalma legeltetni rajtam a szemét amíg ennyire hiányos öltözékben vagyok, élvezze csak ki a látványt, nem fog így látni még egyszer.  

//vége.//

_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Szer. Szept. 18, 2013 12:45 pm

Most iszonyúan rossz embernek kellene magam éreznem, mert igent mondtam erre a randira. Francokat! Nick kezdett ki velem, majd utána elhívott egy randevúra, pedig van barátnője akit valamiért nem említett meg nekem. Idióta ha azt hiszi, hogy nem tudok arról, hogy Nicole a barátnője. De mégsem tud zavarni, mert én már tudom, hogy közöttünk semmi sem fog történni. Csak egy kicsit eljátszadozok vele. Miért ne tenném? Stephen is az én "legjobb" barátnőmmel foglalja le magát, hát meglátjuk visszafelé mennyire fog neki tetszeni a dolog. Nem igazán hozott lázba a készülődés sem, nem éreztem izgalmat vagy bármit a mai este végett. Csak minél hamarabb túl szeretnék rajtra esni. Ami pedig az öltözékemet illeti most nem álltam hosszú órákig a szekrény előtt, hogy megtaláljam a mai alkalomra megfelelő ruhát. Csak magamra kaptam egy fűzős felsőt, testhez simuló farmerral és felvettem hozzá egy lekerekített orrú magassarkút, amitől az összhatás igazán csábos lett. Pedig most nem is az a tervem, hogy az este végére elcsábítsam, viszont arról nem tehetek, hogy nekem bármi jól áll. Szerintem nagyon fog tetszeni Nicknek is.
- Nem láttad a ... - Emlékeim szerint valahol a nappaliban felejtettem a táskámat, de helyette Stephenre találtam, aki mondjuk úgy, hogy üdvözlésképpen whiskyvel köpött le. Nem kicsit vagyok rá dühös! Már indulásra készen álltam erre ezt teszi velem. Könyörgöm mondja azt, hogy csak véletlen volt!
- Neked mégis mi bajod van? - Erre aztán tényleg nem számítottam. Egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy vissza megyek a szobámba és egész végig torkom szakadtából fogok sikítani, mert valahogy ki kell adnom magamból a dühömet, de aztán mégis csak maradtam. Legalább most okot adott arra, hogy újra felelevenítsem benne a történteket. Nem fogok kíméletesen bánni vele, ezek után pláne nem!
- Tudod mit? Nem is érdekel! De ezt bizony szépen le fogod nyalni rólam! - Teljesen komolyan gondoltam, ha már képes volt ezt tenni velem, akkor legyen olyan szíves is tüntesse is el rólam. Elhiheti nem az volt a mai tervem, hogy dekoltázsomba whisky fog kerülni és úgy ejtem meg mai kis randimat Nickkel.

_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Csüt. Szept. 19, 2013 2:59 pm


Jennifer & Stephen


Előfordulhat, hogy mégsem gondoltam mindenre? De hiszen láthatóan minden az elképzeléseim szerint alakul. Akkor már csak az a kérdés, hogy miért érzem magam elégedettnek? Igen, számítottam rá, hogy megtapasztalhatom milyen pazar lesz annak tudatában lenni, hogy Jenni randizni fog és nem velem, hogy valaki más megcsókolhassa anélkül, hogy felképelné. Még mindig nem hiszem el, hogy az én ötletem volt, hogy ezt megengedtem. Nem mintha Nicket olyan sokáig kellett volna győzködni. Igaz, fogalmam sincs, hogy Jenn hogyan érezz azzal kapcsolatban, hogy én meg Vickie... De tudja, hogy nem szeretem. Nyílt titok. Éppen csak az illetékes személy nem tud róla. Jenn pedig pontosan tudja, hogy bármikor elhagynám érte. Csak egy szavába kerülne. Úgy viselkedem mint egy idióta. De egyszerűen nem tudom elfogadni sem én, sem az önérzetem, hogy még csak egy rendes esélyt sem kaptam, amit legalább elszúrhattam volna, hogy most ilyen bizalmatlan legyen velem szemben. Olykor magamban sem bízom, de neki nem tudok valami jól hazudni. De hogy a pokolba állíthatnám, hogy nem kell eléggé, ahhoz hogy... Mikor láthatja, hogy megveszek érte. Még a vak is látja vagy ha nem érzi, hogy perzsel a levegő körülöttünk. Én is érzem, mert állandóan éget. Könyörgöm engedem, hogy így játszadozzon velem. Mi többet tehetnék? Ez nálam hatalmas előrelépés, hiszen soha senkinek sem hagyom, hogy irányítani próbáljon. Vagy megkapom, amit akarom vagy nem is kellett ahhoz eléggé, hogy annyira megakarjam kapni. De a kudarcot sem ismerem.
A hangja hallatán emeltem fel tekintetem Jennire whiskyt kortyolgatva, amit szinte azonnal sugárban köptem rá. Ilyenkor érzem úgy, hogy ha még ezek is volnának életem utolsó percei, akkor is boldogan venném tudomásul, hogy meghalok, mert földi életemben ezeket a csodákat láthattam utoljára. Hogy ez nekem eddig miért nem jutott eszembe? Most már csak így leszek hajlandó alkoholt fogyasztani. Itt áll előttem ebben a felsőben, ami csak még inkább kiemeli amúgy is kerek melleit, amit épp az imént áztattam el whiskyvel. Most azonnal akarok meghalni.
- Nem, nem láttam... - Őszintén szólva azt sem tudom, hogy mit keres, de azt igen, hogy most biztosan nem láttam. Azt is megkérdőjelezem, hogy tényleg azt látom-e, ami éppen előttem van. Nos, tudnék erre egy gyors megoldást még pedig a tapintást, de nem hiszem, hogy túlságosan tudná értékelni jelen esetben. Nem tartom jó ötletnek...
- Boldogan hercegnőm. - Úgy vélem maximálisan megértem az áldozat. Tártam szét karjaimat mosolyogva majd már ereszkedtem is le, hogy kényelmesen hozzá tudjak férni a kívánt területhez. Az oldalánál megragadva húztam közelebb magamhoz. Először lassan, finoman és érzékien jártam be nyelvemmel a fedetlen részeket. Majd azon kaptam magam, hogy már erősebben szorítom magamhoz és szenvedélyes csókokban részesítem hamvas kebleit.  

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Csüt. Szept. 19, 2013 4:16 pmSzőke vagyok de nem ostoba. Ezért is tartom lehetségesnek azt, hogy Stephen ismét tervez valamit, hogy ne legyen nagy meglepetés, hogy ki ellen is szervezkedik ezért szerintem megmaradt a szokásos személynél, vagyis nálam. Ha annyi energiát fektetne abba bele, hogy tényleg kedvesen közeledne felém és nem ilyen cselszövésekbe forgatná bele az energiáját akkor talán most nem itt tartanánk. Persze egyikünk sem tudhatná, hogy mi lenne ha... Ezek csak ócska kis feltételezések, illúziók. Én személy szerint félek kideríteni mi történhetne akkor ha még ennél is jobban engednék a csábításnak, de csak azért mert elég jól ismerem már ahhoz, hogy tudjam róla hogy csak a hódításhoz ért, az pedig nem az erőssége, hogy akár valami komolyabba is bele kezdene. Nem eshetek bele a csapdájába, habár nagyon gyanús ez nekem, hogy egyik pillanatról a másikra a legjobb barátja elkezdett felém közeledni. Mondjuk csak azért mentem bele ebbe a randiba Nickkel, hogy kiderítsem miről is van szó.
Nem számítottam arra, hogy majd nem lesz képes lenyelni a whiskyt mikor elé állok és majd végül rajtam fog kikötni, de hát ez lett a vége. Vehetném ezt akár elismerésnek is, hogy teljesen letaglóztam ezzel a szerelésemmel, pedig nem is ez volt a célom, sőt nem neki öltöztem ki így. De ha már képes volt erre, hát én is képes voltam arra utasítani, hogy nyalja is le rólam. Nem kellett neki kétszer mondani. Mikor már megragadva közelebb húzott magához valahogy nem volt annyira fontos az, hogy nekem dolgom lenne. Fejemet hátra vetve haraptam bele alsó ajkamba kiélvezve, hogy mennyire érzékien bánik velem. Egyik kezemmel hajába túrtam. Annyira jóleső érzéssel töltött el, hogy egyre jobban kezd mohóbbá válni, hogy akaratom ellenére is felnyögtem. Ekkor mintha villám csapott volna belém úgy tértem észhez.
- Stephen! - Kénytelen voltam rá szólni, mielőtt lekerült volna rólam felsőm és tovább haladt volna szájával végig felsőtestemen. Elképesztően nehéz volt megszólalni, de tudom hogy ez nem történhet meg. Most még biztosan nem.
- Ha ezt tovább folytatnánk akkor pillanatokon belül meztelenül esnénk egymásnak, ezt pedig nem akarhatjuk. - Tudom miről beszélek, ahogyan azt is, hogy megint nem fog ennek jó vége lenni. De ha már most is utálni fog azért amiért képes vagyok visszautasítani, hát akkor tegyünk rá még egy lapáttal. Ha robban a bomba akkor legyen hangos és pusztítson el mindent.
- Egyébként is Nick bármelyik pillanatban itt lehet. - Három, kettő, egy most aktuális a robbanás!

_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Csüt. Szept. 19, 2013 5:31 pm


Jennifer & Stephen


Hallottam ahogy épp a nevemen szólít, csakhogy nem tanúsítottam neki különösebb jelentőséget. Úgy véltem, hogy ez még semmit sem jelent. De ha mégis, akkor számmora annyit, hogy most nem szabad abba hagynom... Sokkal inkább foglalkoztatott, hogy még ennél sokkal többször késztessem arra, hogy felnyögjön. Mióta szerettem volna már ezt hallani tőle... Ahelyett, hogy eltaszít inkább engedne közelebb magához, hogy még több örömben részesítsem. Ennél jóval nagyobb örömökben. Csak az övé lennék, ha egyszer végre engedne a vágyainak és a csábításnak. Mert ezt én nem tudom megtenni helyette. Nem tudok egyéb megoldást kívánni. Úgy hiszem már így is túl sok titkomat fedtem fel előtte, de bármit képes vagyok feláldozni egyetlen éjszakáért is. Elegendő lenne ahhoz, hogy utána mindig engem akarjon, hogy mindig rá vágyjon. Nem lenne többé szükségünk efféle kamukapcsolatokra csak azért, hogy megmutassuk egymásnak másoktól is megkaphatjuk mindazt, amit mi pontosan egymástól szeretnénk. De ez nem igaz. Soha senkitől sem fogja azt megkapni, amit tőlem kaphatna. Én pedig sosem leszek képes csak Vickievel beérni. Már most sem vagyok, de játszom a szerepemet. Nevetséges, hogy éppen erre van szükségem, hogy Ő ostoba módon oda van értem, én pedig semmit sem érzek iránta. Eleinte talán kedveltem, de semmi több. Ami azt illeti ennél jobban már nem szeretném megismerni. Nem hiszem, hogy tudna még nekem bármi újdonsággal szolgálni. Kezdem megunni a játékomra... De az a helyzet, hogy nekem nem felel mg akármelyik másik nő. Én pontosan tudom, hogy kit akarok. Olyan ez mikor meglátsz egy dolgot a kirakatban és eszméletlenül kell neked, de elhatározod, hogy most még nem kaphatod meg, de ugyan akkor iszonyatosan tartasz attól, hogy amikor már megengednéd magadnak az a valami már nem lesz ott, mert valaki mohóbb és gyorsabb volt nálad, mégis az övé lett. Neked pedig nagyon kellett, folyton csak rá gondoltam, mert másra sem tudtál, mégsem lehet a tiéd. Én viszont nem fogok a semmiért teperni egész biztosan!
- Nem érdekel. - Őszintén nem. Nem érdekel. Lassan haladtam végig apró csókjaimmal felfelé végig a kulcscsontján majd a másikon is onnan pedig a nyakára tértem át. Nem tolt el magától. Tehát mindez semmit sem jelentett. Ő is akarja, hogy folytassam. Kívánja az érintéseimet, a csókjaimat.
- Meddig fogjuk még ezt csinálni? Játszani a szerepünket? Meddig kell még elviselnem? Miért áltatod magad? Csak mond el nekem... - Tudnom kell. Tudni akarom. Egenként tettem fel minden egyes kérdést suttogva két apró csók között. De még mindig nem érdekel, hogy arra kér hagyjam abba. Nem fogom! Nem hagyom... Illetve csak egy pillanatra. Épp csak amíg hevesen a falhoz nyomtam majd folytattam tovább hadjáratomat végig a nyakán...  

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Csüt. Szept. 19, 2013 6:36 pm
Azért "engedtem" meg ezt neki mert kínozni szerettem volna, csak azzal az eshetőséggel nem számoltam, hogy ezzel magamat is pont úgy kínzom, ha nem jobban, mint Stephent. Elmondhatatlanul vágyok már arra, hogy csak úgy felkapjon és ellentmondást nem tűrően kezdjen el nekem esni. Tudom eleinte azért mégis csak ellenkeznék, mert nem akarok egy újabb fényes trófea lenni, de aztán minden erőlködésem felesleges lenne, hagynám magam sodródni az árral. Hiszen egész végig csak erre vágyok, de nagyon is félek attól, hogy mi fog velünk lenni ha végre egymásnak estünk. Vegyes érzelmek kavarognak bennem, mert tényleg akarom, hogy ezt tegye, hogy haladjon tovább, mégis rá kell szólnom. Sem az idő sem pedig a hely nem alkalmas erre, de mintha süket füleknek beszélnék. Ennyire képtelen lenne rám figyelni ha a melleim vannak szem előtt? Hát persze.
- Neked csak azért kellek mert nem kaphatsz meg. Én pedig nem leszek egy újabb nő a kis fekete noteszodban. - Mégis képtelen voltam ellökni magamtól. Gyűlölöm ahogy hozzám ér, ahogy csókolgatni mer! Annyira érzéki és ellenállhatatlan, de ennyi rutin után nem csodálom, hogy ennyire tisztában van azzal, hogy mire is vágyok.
- Stephen, el kellene engedned. - Nem csak arra értem, hogy lépjen hátra és ne nyomjon neki a falnak, hogy legyen bármi menekülési esélyem, hanem ezt el kellene engednie örökre. Már ez nekem sem szórakozás ami közöttünk van és félek hogy csak még jobban elfajulnak a dolgok. Ez nem több puszta szexuális vonzalomtól. Ő azért akar ennyire mert nem adom magam oda olyan könnyen mint a többi nő, de ha sejtené mennyire nehezemre megy még magamnak is bebeszélni, hogy nem Ő az a férfi akire nekem szükségem lenne.

_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Csüt. Szept. 19, 2013 7:21 pm


Jennifer & Stephen


Honnan a pokolból akarja minden nő ennyire tudni, hogy mire vágyik egy férfi, mikor igazából rettegnek megtapasztalni? Félnek minden átkozott érzelemtől. Félnek a visszautasítástól, a csalódástól, attól hogy kihasználják őket, attól hogy megbántják őket, attól hogy fájdalmat okoznak nekik. Nem akar csak egy újabb nő lenni a kis fekete noteszembe. Most erre mégis mondhatnék? Hát, ne legyen az. Folytassa csak... Lökjön el magától. Taszítson el. Gyűlöljön azért, mert pokolian szeretne már az enyém lenni. De fél... Tőlem tart ennyire! Én pedig magamtól, amikor ilyeneket gondolok. De Ő már az enyém. Tudat alatt már teljesen átadta magát nekem. Most már csak be kellene vallani önmagának, hogy nem tud mit tenni ellene. Az enyém akar lenni...
- Te leszel az utolsó. - Igen, hajlandó volnék mindenről lemondani. Minden eddigiről, csakhogy megkaphassam. Többé nem szerepelne egyetlen név sem a kis fekete noteszembe, mert csak egynek lennék. Tudom, hogy erre nincsen semmi garancia sem, hiszen ismerem már magamat eléggé ahhoz, hogy legyen okom aggódni. Mert van arra némi esély, hogy igaza van. Hogy tényleg csak annyira szeretném megkapni, hogy egyszerűen bármit kész volnék megadni érte, de nem több.
- Engedj közelebb magadhoz vagy végleg taszíts el. De nem akarom tovább űzni ezt a játékot. Megérdemlem, csak tedd meg. - Megérdemlem, hogy játsszon velem, hogy szenvedni lásson. De nem akarom tovább ezt. Elég volt. Kész vagyok elfogadni, hogy Jenni nem kér belőlem. Még akkor is ha úgy érzem belepusztulnék ha valóban meg kellene tennem, hogy nem fogom kibírni. Mert úgy érzem ez a valami egyre jobban szorítja a mellkasomat, az ereim pedig majd szétpattannak. Amúgy pedig folyton úgy érzem, hogy felrobbanok, mert iszonyúan feszít mindaz ami most bennem tombol és szeretne már kitörni.
- Okozz nekem fájdalmat. Az is egy érzés, amit irántam érzel. - Kezdetnek pedig megteszi. Ha azt szeretné látni ahogyan szenvedek, akkor nagyon is érdekli, hogy éppen mit érzek. Hát szenvedek!
- De nem tudlak. Így nem. Kérd... Akard azt, hogy elengedjelek. - De nem érzem rajta, hogy valóban ezt szeretné. Ezért is tértem fel nyakáról lassan és finoman arccsontjára majd egyre feljebb haladva egészen ajkaira. Eleinte lágyan csókoltam ajkaira majd egyre hevesebben... Úgy érzem fel tudnám falni!  

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Csüt. Szept. 19, 2013 8:09 pmEnnyi erővel akár azt is bírná mondani, hogy ha szétteszem neki a lábaimat és végre megkaphat azért képes lenne lehozni még a csillagokat is az égről. Én olyan nő vagyok akiért megéri változni, csak az a baj, hogy abban nem hiszek, hogy Stephen képes lenne megváltozni. Mert azzal, hogy azt szeretné velem elhitetni, hogy tényleg én lennék az utolsó nő az életében nem ért el túl sok sikert nálam. Valamiért nem hiszem el, hogy a megrögzött kaszanova képes lenne felhagyni a nők hajkurászásával.
- Ezt még te sem hiheted el. - Na és mikor találta ki ezt? Mondjuk úgy pár pillanattal ezelőtt, hogy minél hamarabb beférkőzzön a szoknyám alá? Nagy kár, hogy nadrágban vagyok.
- Eddig is azon voltam, hogy eltaszítsalak magamtól, de te pont ezért akartál közelebb kerülni hozzám. - Ha már az első nap az ágyában ébredtem volna ahogy megismertük egymást most valószínűleg úgy kezelne, mint a többi buta libát akit eddig felpróbált.
- Nem okoztam már eddig is elég nagy fájdalmat? - Az önérzetének biztosan sokat ártottam már. Talán úgy tudnánk véget vetni ennek a játékbak ha végre beadnám a derekamat és mindketten elégedetten elkönyvelnénk, hogy hess el is szállt az újdonság varázsa.
Szerettem volna megszólalni, de valójában én sem akarom azt komolyan, hogy tényleg engedjen el. Abban a pillanatban azt hittem, hogy nekem végem, mikor újra érezhettem ajkai édes ízét. El kellett volna magamtól löknöm, de helyette inkább viszonoztam a csókot. Már ott tartottam, hogy oda adom neki magam, de ekkor meghallottam egy ismerős hangot és a csempén toporzékoló magassarkú kopogását.
- Stephen bébi merre bujkálsz? - Nagyon közelinek hallatszott a hangja, vagy csak megint óbégat. Mégis hogyan került ide? Őszintén meglepődtem ezért is húzódtam el olyan hirtelen tőle, de még mindig a falhoz voltam nyomva ezért mozdulni sem tudtam messzebbre.
- Tényleg bébinek hív? - Halkan, nagyon halkan felnevettem. - Szerencse, hogy megjelent és észhez térített, mert talán éppen most követném el életem legnagyobb hibáját. - Ha Vickie nem zavart volna be, akkor most már ott tartanék, hogy engedtem volna a csábításnak.

_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Pént. Szept. 20, 2013 9:09 am


Jennifer & Stephen


- Miből gondolod, hogy egyáltalán felkerülnél arra a listára? Akár hiszed, akár nem Vickie sem szerepel rajta. - Bár kétségtelen, hogy Jenni lenne az eddigi legnagyobb sikerem és alakításom, ahogyan az is hogy ha mindezt tényleg megtenném vele undorodna tőlem és többé még csak rám se tudna nézni. Azt pedig nem akarhatom. Vickie pedig csak Vickie... Vele semmit sem kellett csinálnom. Egyszerűen jó időben voltam jó helyen. Ő levert volt, én boldoggá tettem. Mindketten elégedettek voltunk. Csak épp nekem nem efféle elképzeléseim voltak a továbbiakról. Nekem természetes volt, hogy azt gondoltam felfogja, hogy nincs tovább, hogy nem lesz legközelebb. De igen kézenfekvő megoldást nyújtott a számomra, hogy olyan hamar eldobjam. Gondoltam még egy kicsit eljátszadozom vele. Látszólag ez még sincs az ellenére. Arra a bizonyos listára a kis fekete noteszembe pedig azok a nevek kerülnek, akik nem voltak könnyen kaphatóan. Igen, Jenni is pontosan ilyen nő, de Őt jobban akarom, mint azokat a lányokat!
- Akkor nem csináltad elég jól. Nem volt elég hihető a szavad. - Valóban nem volt. Mert hiába is kérne meg arra, hogy engedjem el, mikor a teste nem ezt akarja. Értem amikor hozzáérek, hogy kíván engem a teste minden egyes porcikája. És addig nem tudom megtenni. Nekem annyiszor hazudhat amennyiszer csak úgy érzi Ő maga is elhiszi, de mindez semmin sem fog változtatni.
- Elviselem, mert tudom, hogy engem akarsz. Elviselem minden hazugságodat egészen addig amíg be nem vallod magadnak... - Hogy az mikor fog megtörténni? Fogalmam sincs. De általában eléggé türelmes természet tudok lenni és nem szeretem elhamarkodni a dolgokat.
- Igen, de erről inkább ne beszéljünk. - Hajoltam majd fordultam is el tőle a hang irányába. Hát ez nem lehet igaz. Mit keres itt? A mai napra tudtommal semmi sem volt megbeszélve és tudja mennyire utálom a meglepetéseket, különösen ha nem a kívánt személytől valóak. Már épp ott tartottam, hogy elengedem és inkább megkeresem azt az elviselhetetlen perszónát, csakhogy ne csipogjon tovább, amikor ismét Jennire néztem...
- Te akartad, hogy így legyen. Te hívtad ide, igaz? - Mondtam, hogy utálom a meglepetéseket, de hogy éppen Ő... Tudhattam volna. Tudnom kellett volna, hogy ez sem több... Dühösen fordultam el tőle. Egyszerűen még csak a szemébe sem akartam nézni, mert féltem, hogy megégetem a tekintetemmel olyan dühös vagyok.  

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Pént. Szept. 20, 2013 4:10 pmHogy miből gondolom? Mert azért mégis csak én lennék a legnagyobb hódítása eddigi élete során. Miért esetleg volt még rajtam kívül olyan nő aki után ennyire sóvárgott, mégsem kapatott meg? Nincs! Na erről van szó! Kíváncsi vagyok arra a noteszra és arra is, hogy hány név szerepelhet benne. Belőle pedig azt is kinézném, hogy minden név mellé ír egy rövid értékelést, hogy legalább abból emlékezzen a nőre, hogy milyen is volt vele lenni. Habár ki tudja...
- Mondjuk abból gondolom, hogy felkerülnék arra a listára, mert mióta szüleink összeházasodtak, téged azóta majd megesz a fene, hogy megkapj. - Az viszont nekem újdonság, hogy Vickie nincs a listán, miért nincs? Vagy csak blöfföl, vagy annyira sem méltatja, hogy helyet áldozzon fel rá a noteszban.
- Vagy csak ezt beszéled be magadnak, mert nem vagy képes elfogadni, hogy képes vagyok arra, hogy visszautasítsalak. - Ha tényleg kellenék neki, akkor talán nem akarna minden egyes alkalomkor leteperni, hanem mondjuk az alapoknál kezdené, ahogy Nick is. Először a randi aztán az ágynak esős jelenet, ha minden jól megy.
- Mégis mit kellene bevallanom magamnak, azt hogy akarlak? Erről is csak a hormonjaim tehetnek. - Fiatalok vagyunk, túlteng bennünk a szexuális vágy ami megsokszorozódik mikor egymás közelébe kerülünk. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy azt követeljem tőle, hogy vegye le rólam a felsőmet, hogy folytassa tovább amit elkezdett, de ekkor Vickie tökéletesen tudott időzíteni.
- Paranoiás vagy bébi. - Ez a vádaskodás még engem is meglepett. Jesszusom, annyira elborította az elméjét valami, hogy már rémeket is lát.
- Mégis mi okom lett volna idehívni? Már rég nem lennék itt, ha nem tartottál volna fel. - Kicsit túl sok összeesküvés elméletet gyárt azt hiszem. Nem tudom, hogy mit feltételez rólam, de nem mindig követek el cselszövéseket, van ami csak úgy véletlenül történik meg.
- Bébi, bújj elő! - Nem adja fel egykönnyen az már biztos, egyre közelebbinek tűnnek a léptei, ha ilyen lelkesen keresi továbbra is Stephent nem sokára rá is fog találni csak akkor én már nem szeretnék jelen lenni.

_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Hétf. Szept. 23, 2013 7:27 am


Jennifer & Stephen


- Csupán csak idő kérdése. Nem olyan vagy mint szerettem volna. Így talán már nem is érné meg annyira lerombolnom az illúziódat, várj csak a szőke hercegedre a fehér lovon. Sajnálom, nekem barna hajam van és fekete BMW-vel járok. Így már biztosan nem olyan mesébe illő. De akkor is csak azt tudom mondani, hogy ne legyél naiv. Akire Te vársz... Nos, Ő nem létezik. Tudom, ezt az anyádtól kellett volna megtudnod, nem pedig tőlem. De igazán követhetnéd kiváló példáját. Még sokra viheted. - Tény, hogy nekem egészen más sejtelmeim voltak vele kapcsolatosan, nem effélék. Azt még valahogy el tudnám fogadni, hogy nem kaphatom meg olyan könnyen, mint bármelyik más nőt. De hogy Ő diktálja a játékszabályokat, az nem tetszik. Ugyan akkor még sosem vallottam kudarcot. Ez most túlságosan is csúfos lenne, amit nem fogok megengedni... Fogalmam sincs már miért akarom annyira, de talán igaza van és már csak arra kellene, hogy lezárhassam ezt a dolgot és mindketten továbblépjünk. Nem értem mégis mit vár tőlem és hát nem könnyíti meg a dolgomat, pedig annyival egyszerűbb lenne mindkettőnk élete, ha tudnám mégis mit kellene ahhoz megadnom neki ahhoz, hogy széttárja nekem csábos lábait. Miféle macska-egér játék ez? Ahol sosem kaphatom el, mert mindig talál egy kibúvót? Ez nem ilyen egyszerű. Mert akarja, hogy ne adjam fel. Kétségtelenül élvezi, hogy majd megveszem utána. De mégis mire jó ez hosszú távon? Mert nincs az a varázslat, ami örökké tartana és ne volna megtörhető valamilyen módon.
- Mindegyik nő képes a visszautasításra. Csak én rosszul bírom és rajtad nem ezt látom... - Bármilyen meglepő tudom, hogy viselkedik egy nő, amikor tényleg nem akar valamit. Nem azt lehet kiolvasni a szeméből, hogy akarj még kérlek, mert megakarlak kapni, bár a félelem a csalódástól mindenki szemében ott van. Állítólag. Esetlegesen még az enyémben is fellelhető. Előfordulhat, hogy egyedül csak én látom így a dolgokat, mert azt látom csak, amit látni szeretnék? Akkor végérvényesen is kijelenthetem, hogy megőrültem.
- De nem fog elmúlni, mert nem engeded. - Egy nő sajátossága, hogy mindig képes ellentmondani önmagának, akár tudatában van ennek, akár nincs. De úgy tűnik mégis előszeretettel művelik ezt a mesterségüket. Nem értem miért olyan nehéz döntésre jutnia. Elvégre nem a kezét kértem meg... Nem kérnék, nem várnék mást tőle, minthogy egy éjszakára legyen az enyém majd ha úgy tetszik elfelejteni, bár ezt erősen kétlem, hogy úgy akarná. Nem túlságosan érdekel, hogy meddig bírná még elhitetni magával, hogy mástól is megkaphatja, azt amit tőlem szeretne, mert nem szándékozom végigvinni ezt a játékot.
- Az lennék? Te pedig egy ribanc vagy, húgi. - Először csak a viselkedése, most már az öltözéke is ezt tükrözi. Most határozottan elleneznem kellene, hogy ilyen göncökben hagyja el a házat, de felőlem azt tesz, amit csak akar. Nem fogom megakadályozni. Így is túl sok volt már az elém kigördülő akadályokból, amit csakis neki köszönhetek. Végső ideje volna megtenni bizonyos lépéseket. Méghozzá ott véget vetni mindennek, ahol vélhetően elkezdődött,l vagyis akinél elkezdődött. A régi énemmel valahogy magam is jobban szimpatizáltam. Szeretném visszakapni önmagam.
- Elengedtelek. - Löktem el magam a faltól majd mielőtt Vickie ránk talált volna felmentem az emeltre kicsit feszültség levezetni. Dühösen vágtam be magam mögött az ajtót, ami gondolom egyértelmű jele lehetett annak, hogy a szobámban megtalál. Egyetlen mozdulattal söpö9rtem le mindent az asztalról majd felborítottam, ekkor lépett be Vickie.
- Stephen, mégis mi bajod? Mit művelsz? Megijesztesz. - Megrémítem? Tényleg? Akkor talán nem kellene itt lennie és ha már amúgy sem Jenni hívta ide, amit még mindig kétlek, akkor mégis mi keresnivalója van itt? Mert az egész biztosan, hogy nem én hívtam ide vagyis én sem... Közelebb sétálva hozzá csuktam be mögötte az ajtót majd nekiestem, akár egy állat. Nem meglepő módon nem ellenkezett és szintén nem meglepő módon hamar eljutottunk az ágyig, ahová letepertem. Mi ütött belém? Azt teszem, amiben jó vagyok.  

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Kedd Szept. 24, 2013 7:57 am
Ez neki csak a szexről szólna, de nekem annál azért jóval több lenne. Tudom sem viselkedésben sem öltözékben nem viselkedek makulátlanul, de mégis mit tehetnék, írjam a homlokomra, hogy még mindig szűz vagy? Mert ez a helyzet. Még mindig várok arra a számorma tökéletes férfira, akinek oda adhatnám magam és nem hinném, hogy Stephen lenne az. Számára csak egy újabb nő lennék akiről elmondhatja, hogy sikerült ágyba bújtatnia. Nagyon nagy a csábítás, mégis ellen kell, hogy álljak. Egyébként meg nem hinném, ha elmondanám neki, hogy miért is vagyok valójában ennyire visszautasító vele szemben, hogy tényleg hinne nekem. Ha tudná, hogy mekkora siker lenne számára, hogy mint a mostohahúgát sikerült megkapnia és úgy, hogy én voltam neki az első, ez még neki is túl nagy elismerés lenne.
- Mondanám, hogy sajnálom hogy nem vagyok olyan, mint akit elképzeltél magadnak, de nem sajnálom mert ez is arról árulkodik, hogy valójában nem is én kellek neked. - Nem várok a szőke hercegre fehér lovon, sosem hittem a mesékben. Nekem mindössze egy olyan férfira van szükségem, aki értékelni tud és nem azaz első gondolata mikor rám pillanat, hogy szívesen megszabadítani a ruhámtól. Stephen sem ismer igazán, csak a testemet akarja, de egyszer sem ült le velem normálisan beszélgetni, talán ha megtette volna most jobban kedvelném és nem csak egy olyan férfinak tekinteném aki csak az élvezetekre hajt.
- Talán nem kellene rám nézned. - Ha gondolja megtehetem, hogy még ennél is távolabb tartom magam tőle, vagy valahogy megoldjuk, hogy sose kelljen egyszerre ugyan azon a helyen tartózkodnunk, ha neki ez így jobb lenne. Őszintén nekem jót tenne ha nem lenne a közelemben, talán el is múlna ez a valami amit érzek.
- Hogy én nem engedem? Nehogy már végül engem hibáztass azért is, mert kívánsz. - Hozzá képest nagyon sokszor nem tettem semmit sem, sőt általában Stephen a kezdeményező fél és én nagyon is próbálom magamtól távol tartani, de így nem megy. Túlságosan vonzódunk egymáshoz, pedig sosem akartam, hogy így legyen.
- Aranyos vagy mikor bókolsz. - Nem sértődtem meg, hiszen én tudom, hogy mennyire távol állok a valódi ribanc szereptől, attól még hogy most nagyon kihívó ruhában vagyok még semmit sem jelent. Megkönnyebbülést éreztem mikor ellépett tőlem. Hiába vágyott rá minden egyes porcikám, hogy tovább folytassa amit elkezdett, mégis jobb hogy így alakult. Akartam, de nem tudtam figyelmen kívül hagyni Stephen szobájából kiszűrődő zajokat, ezért oda mentem a szobájához és kopogás nélkül egyszerűen benyitottam.
- Oh bocs, csak nagyon úgy hallatszott, mintha egy vadállat szabadult volna el a szobában és úgy is látszik. - Tekintetem az felborított asztalra tévedt, konkrétan minden szanaszét van a földön, lesz mit takarítania a bejáró nőnek.
- Mondanám, hogy beszállnék harmadiknak, de sajnos dolgom van. Jó szórakozást. - Meg sem vártam egyikőjük válaszát sem már csuktam is be magam mögött az ajtót, nem akarom megzavarni az intim pillanataikat. Azért mégis féltékeny vagyok arra a szukára, mert akár most én lehetnék a helyében és velem bánna Stephen ilyen szenvedélyesen.

_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
my pretty face
Stephen Deschanel

I'm a prince

this is me

Hozzászólások száma : 83
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 28
Tartózkodási hely : LondonTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Vas. Okt. 06, 2013 3:19 pm


Jennifer & Stephen


Még magamnak is fáj beismernem, de nincs igaza. Mert nekem pontosan rá van szükségem. Talán még maga az ördög sem tudnám megmondani, hogy miért van ez. Én a legkevésbé. Elképzelése sincs róla, hogy mennyire nem akartam ezt. Mármint hanyatt vágni azt mindig is akartam, méghozzá nagyon. ebben viszont igaza lehet... Mert az tényleg csak a büszkeségemről és önérzetemről szólt volna. Nem is beszélve arról, hogy mekkora elismeréssel járt volna megdönteni a saját mostohahúgomat. Tehát mondhatni, hogy teljes joggal tart tőlem. És soha se adtam neki különösebb okot arra, hogy megbízzon bennem. Most viszont azt hiszem, hogy ezzel már elkéstem. Kétségtelen, hogy nem érdemlem azok után, hogy olyan mocskos módon elbántam megannyi nővel, ezért ez a minimum, amit megtehet. Nem Jenni az egyetlen, aki attól tart, hogy nem változom... Én is kételkedek abban, hogy egyáltalán valaha is megtudok változni. Még magammal sem tudom elhitetni. Vele mégis hogyan tudnám? Egyébként is nem elsősorban becsapni átverni szeretném, mert azzal magamat is becsapnám, ha azt állítanám, hogy csupán csak egy éjszakára szeretném megkapni. Ez a vágy annál jóval erősebb, minthogy egyetlen éjszaka csillapítani tudná. Eszméletlenül kívánom minden pillanatban és őszintén bevallom fogalmam sincs mit kellene tennem. Az már világos, hogy Ő nem szeretne csak egy lenni a sok közül. Tehát a jól bevált út nem igazán járható. Ugyanakkor elfogadni nem tudom. Beletörődni képtelen vagyok. Megakarom kapni bármi áron, de Ő láthatóan nem szeretne nekem ebben segíteni. Pedig szerintem bármit megtennék, amit csak szeretne, amit csak kérne tőlem. Csak kérnie kell. Változzam meg? Rendben van. Megváltozom. Én tisztában vagyok a körülményekkel és a következményekkel is. De Ő még csak azt sem tudja eldönteni, hogy mit szeretne. Én nem hiszem, hogy valójában azt akarja, hogy feladjam. Mert akkor nem tenné ezt velem. Azért teszi amit tesz,hogy ezzel is kínozzon, hogy lássam mi az amit nem kapok meg, pedig pontosan tudja, hogy majd megveszem érte. Ő pedig csak... Csak azt szeretné, hogy mutassak valamit, hogy bizonyítsam, hogy tudnék más is lenni. Csak azt tudnám hogyan csináljam. Mert az világos, hogy valójában nem szeretné ha végleg elengedném, ha csak ennyi volna.
- De nekem pontosan Te kellesz. Rád van szükségem ahhoz, hogy más legyek. Engedd meg, hogy más legyek... - Gondolom Ő is jól tudja, hogy még ha szeretném se tudnám megígérni neki, hogy bennem utána soha sem fog csalódni, mert önmagamat hazudtolnám meg, de legalább engedje, hogy megpróbáljam. Megpróbáljam valakinek nem összetörni a szívét. Mert biztosan képes vagyok rá. Képesnek kell lennem rá. Mindeddig ha nem kaptam meg azt a bizonyos esélyt, lehetőséget egyszerűen csak tovább álltam azt mondván, hogy nem kell eléggé ahhoz, hogy harcolni akarjak érte. De Jenn túlságosan kell ahhoz, hogy csak egyszerűen tovább álljak.
- Mert attól félsz, hogy a szemeidben meglátom az igazat? - Mert ebben az esetben nagyon is van mitől tartania. Felőlem tényleg addig áltatja magát ameddig csak szeretné, még akkor is ha úgy érzem ebbe belepusztulok, akkor is kifogom bírni, ha mindennek a végén megkapom, amit annyira akarok. Ha az enyém lesz végre. Nem tudom már hogyan szembefordítani az érzelmeivel, de továbbra is mindent megfogok tenni, amiben csak egy kicsi lehetőséget is látok.
- Pedig így van. Nagyon is hibás vagy a dologban. Miért vagy ilyen? Miért kell neked ilyennek lenned? - Tudom ostobán hangzik, de elképzelésem sincs arról, hogy mégis mi fogott meg benne annyira. egyszerűen csak már amikor megpillantottam tudtam, éreztem hogy valami történni fog. Sőt, talán már meg is történt, csak még meg nem vettem róla tudomást.
Tudhattam volna, hogy ez fog következni. Mondhatni tökéletes időzítés. De ez úttal nem zavartattam magam és miután becsukta az ajtót maga után ott folytattam, ahol annyiban hagytam köszönhetően ismételten csak Jennek. Gondlom már mindent látott és most hiába is fognék magyarázkodásba. Teljesen felesleges lenne. Bizonyára Ő sem hiszi ,hogy most azonnal utána fogok rohanni, hogy magyarázkodásba kezdjek, hogy mindez nem az volt, aminek látszott, mert nagyon is az.
- Vickie, mondanom kell valamit... Én nem szeretlek téged. Sosem szerettelek. Végig csak használtalak, mindig. - Vártam ki a megfelelő pillanatot, amikor a szemebe nézett. Még sosem csináltam ilyet és nem tudom mi ütött belém. Egyszerűen csak szeretnék már véget vetni ennek az egésznek, hiszen értelmetlen. Úgy hiszem már mindent megtudtam tőle, amit tudnom érdemes. Most már nincsen rá szükségem. Szóval, tekinthet minderre úgy, mint egy esélyre. Megadom neki annak lehetőségét, hogy több legyen ennél.
- Tudom. Mindig csak Jenni, igaz? - Hát valahogy nem ezt a kérdést vártam volna, de azért számítottam rá. Tehát mint kiderült mégsem olyan butácska, mint gondoltam.
- Igen. - Néhány pillanatig még némán meredtünk egymásra majd elengedtem és leszálltam róla. Már nem volna jelentősége folytatni. Gondolom most inkább csak elszeretne menni. Én pedig ez úttal kihagyom azt a részt, hogy marasztalnám és elmondanám neki, hogy a történtek ellenére még fontos a számmora.  

_________________
 
Stephen Deschanel

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
my pretty face
Jennifer V. Waldorf

I'm a princess

this is me

Hozzászólások száma : 74
Join date : 2013. Jul. 10.
Age : 25
Tartózkodási hely : Westburry UniversityTémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    Pént. Okt. 11, 2013 5:58 pm


Stephen & Violet


Ezt nem hiszem el! Itt ücsörgök vele a medence szélénél és minden erőmmel próbálok arra koncentrálni, hogy ne vegyek arról tudomást, hogy Nick egyfolytában csak jártassa a száját. Mert őszintén a foci érdekel a legkevésbé és az sem izgat, hogy melyik a kedvenc csapata. Habár a látvány azért kárpótol azét mert ennyit fecseg, de egy idő után már nem elég a sok idióta sztori után az, hogy kigyúrt felsőteste előttem van. Jobban mondva a látványa nem ér meg ennyi szenvedést részemről. Fene se tudja már miért hívtam el, na jó tudom. Kicsit furán érezném magam ha össze futnék Stephennel a történtek után és kell valaki aki elterelné a figyelmemet. Nos, Nick nem olyan jó figyelemelterelő, mint először gondoltam, sőt nagyon is untat.
- Nézd Nick, nem akarhatjuk hogy leégjen a hátam, ugye? Bekennéd? - Még szép, hogy kapva kapott az alkalmon és már nyúlt is a naptej után. Legalább ha már itt van vegyem valami hasznát. Amúgy is abban reménykedek, hogy ameddig a keze jár addig a száját befogja. Hasra fordultam és kioldottam magamon a bikini felsőmet. Túlságosan szeretem a nyitott hátú ruhákat ahhoz, hogy megengedjem, hogy egy napozási csík éktelenkedjen a hátamon. Nick pedig el is kezdte kenegetni, eleinte félénken nyúlt hozzám, de aztán valami megváltozott. Az eddigi finomkodó mozdulatok helyett határozott lett, amit kissé furcsálltam, mert ahogy bele kezdett az annyira félénk volt, most meg úgy siklik végig a keze a hátamon, hogy még kellemes érzéseket is kelt bennem. Igazán jól esik. Aztán azok a simogató kezek egyre inkább kezdtek lejjebb és lejjebb haladni rajtam és mire észbe kaptam már nem a hátamon jártak, hanem a combjaimon felfelé haladva.
- Hé! Csak a hátamról volt szó! - Nem tapizhat le csak úgy kedve szerint, ezért még időben rászóltam. Azért különös, hogy a kezdeti félénksége ellenére mostanra mennyire bátort lett, ki sem néztem volna belőle, hogy ha felajánlom neki azt, hogy kenjen be napolajjal akkor ilyen túlbuzgó fog lenni.


_________________


Szeretlek medvesajt.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://prison.forumsr.com/
Ajánlott tartalom
my pretty face


this is me
TémanyitásTárgy: Re: Stephen & Jennifer -    

Vissza az elejére Go down
 

Stephen & Jennifer -

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
3 / 4 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Westburry University :: London :: Belváros-